Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 8/7

0
676

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει και ανατρέπει την προσωπική ζωή των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος). Παράλληλα δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες να αλλάξουν τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο και να δημιουργήσουν αναστάτωση και καρδιοχτύπια. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάτι καινούργιο που μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή μας καθώς δε διαθέτει σταθερότητα. Καλό είναι λοιπόν να δώσουμε χρόνο ώστε να δούμε πραγματικά τις προθέσεις των ατόμων που μας πλησιάζουν. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε όνειρα με πρόσωπα που μπορεί να φύγουν με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο που ήρθαν.

 

Κριός

Η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα. Στην αισθηματική σου ζωή, όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και με λίγη καλή θέληση μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου.

 

Ταύρος

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, γεγονός που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μη λες μερικές φορές πράγματα που δεν πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις. Μην αμελείς βασικά πράγματα στη σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Δε φταίει ο σύντροφός σου σε τίποτα αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για σένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούρια γνωριμία ή έστω να περάσεις ευχάριστα.

 

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δε θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν. Δε χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως. Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου, και μην κάνεις πως δεν αντιλαμβάνεσαι όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν τη σχέση σου. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα, αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις, προτού πέσουν σε τέλμα. Όσο για σένα που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα. Μη φοβηθείς να του αφεθείς!

 

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιους από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και η ικανοποίηση που θα νιώσεις θα σε δικαιώσει απόλυτα. Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου και αν είναι εφικτό ξέκλεψε χρόνο για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου που θα αναθερμάνει τη σχέσης σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό παρελθόν.

 

Λέων

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, αγαπητέ Λέοντα, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες και πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις το βράδυ με δικά σου άτομα για να νιώσεις καλύτερα. Επίσης, μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα κάνεις συζητήσεις μαζί του για να γίνει η σχέση ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα ικανοποιηθείς αρκετά. Όσο για εσένα που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρέπει να ξέρεις ότι η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και σχέσεις. Καλύτερα πέρασε τον χρόνο σου μόνος ή αναζήτησε την παρέα των φίλων σου και την οικογένειάς σου.

 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Καλό είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προαναγγέλλει εντάσεις ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Ενδέχεται μάλιστα να προκληθούν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό σου περίγυρο και αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να ξέρεις ότι διάθεσή σου σήμερα θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Σύντομα αν δεν ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα προκύψουν προβλήματα γεμάτα ρευστότητα και διαφωνίες.

 

Ζυγός

Η σημερινή Πέμπτη σού δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου που είναι πολλές, αγαπητέ Ζυγέ, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στον δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου. Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που θα έρθουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες τον χρόνο να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες κουβέντες. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, κάνε λίγη υπομονή και κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι μέρα εσωτερικής αναζήτησης η σημερινή Πέμπτη για το ζώδιό σου. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα σε διακρίνει μια αυταρχική διάθεση, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Κάποιες διαφωνίες πρόκειται να προκύψουν ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, εξαιτίας κάποιων κοινών οικονομικών υποχρεώσεων, που ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί. Μη γίνεσαι άδικος απέναντί του αλλά βρείτε μαζί τις απαιτούμενες λύσεις που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, βγείτε λίγο από το καβούκι σας και θα βρείτε αυτόν ή αυτήν που αναζητάτε μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μόνο ένας σωστός προγραμματισμός θα σε σώσει σήμερα από τις κακοτοπιές. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, γιατί ίσως πρέπει να χειριστείς έκτακτα περιστατικά και να είσαι συγκεντρωμένος και οργανωμένος. Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε την απομόνωση στην οποία μπορεί να σε παρασύρει η σημερινή όψη. Εκδηλώσου, επικοινώνησε και πέρασε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους, χαμογέλασε και γενικά νίκησε τη μιζέρια που σου χτυπάει κάθε τόσο την πόρτα. Αυτή τη φορά φρόντισε να μην της ανοίξεις!

 

Αιγόκερως

Φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν που μόνο σε στενοχωρεί και επικεντρώσου στο μέλλον και μόνο. Βάζοντας μια τάξη και κρατώντας μακριά καθετί παλιό και αρνητικό γεμίζεις αισιοδοξία και δύναμη, ώστε να πετύχεις νέους στόχους που θα αναβαθμίσουν εξαιρετικά τη ζωή σου. Καλό θα ήταν να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου, αποφεύγοντας παλιά λάθη, διότι η τωρινή κατάσταση είναι πολύ άσχημη και ψυχοφθόρα. Εσύ από την άλλη που ακόμη παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που έχει κυκλώσει τη ζωή σου, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί εξαιρετικά, ώστε να ξεκαθαρίσεις τι διεκδικείς στην ερωτική σου ζωή και να κινηθείς ανάλογα.

 

Υδροχόος

Την σημερινή ημέρα θα υπερισχύσει η συναισθηματικότητα, γι’ αυτό φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο αντικειμενικά, αγαπητέ Υδροχόε, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείς να βρεις συμφέρουσες λύσεις για όλους. Το βράδυ μην αρνηθείς προτάσεις για κάποια έξοδο. Μπορείς σήμερα να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σου και να ξεχάσεις τα προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι μην κάθεστε καθόλου, γιατί οι σημερινές όψεις σάς δίνουν σήμερα τις καλύτερες προοπτικές για νέα γνωριμία.

 

Ιχθύς

Σήμερα μπορείς να πείσεις όσους φέρνουν εμπόδια στα σχέδια σου να αλλάξουν οπτική και στάση απέναντί σου. Η ευστροφία σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα χτυπήσει κόκκινο και θα καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με τον καλύτερο τρόπο. Μερικές φορές κάνεις πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να παρερμηνευτούν από τον σύντροφό σου και να τον στεναχωρήσουν. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μη λειτουργείς ενώ είσαι σε ένταση, ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά. Εσύ που ακόμη ψάχνεις και δεν έχεις βρει ταίρι, με τον ερωτισμό που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα έρθει πολύ σύντομα και η γνωριμία που αναζητάς από εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή : zwdia