Η ομάδα του IB

Η ομάδα

Τηλέμαχος – Ο φωτογράφος. Παλιά καραβάνα στο team του Ioanninabars.gr, έχει φάει τη νύχτα και τη μέρα με το κουταλάκι. Αν γελάσει παίζει να ακουστεί μέχρι Άρτα!

Χρήστος – Ο “site-builder” μας. Είναι ο λόγος που λειτουργεί, πρακτικά και θεωρητικά το Ioanninabars.gr. Μας βοηθάει σημαντικά, ακόμη και όταν είναι έξω για μπύρες.

Γιάννης – Αυτός που μας γράφει τα άρθρα. Και ενίοτε και στα… παπούτσια του. Ύστερα από σφοδρές πιέσεις, μπορεί να φωτογραφίσει μέρα και… νύχτα.

Βασίλης – Ο videάς μας. Θα τον δεις με μια GO PRO στο χέρι να τραβάει τα πάντα. Βγάζει και φωτογραφίες, κάνει και πωλήσεις και… είναι expert στα extreme sports!

Πέρσα – Η ήρεμη δύναμη. Σε αυτήν οφείλεται ένα μεγάλο μέρος του καλλιτεχνικού προσώπου του Ioanninbars.gr. Εκτός από τα γραφιστικά της skills, διαχειρίζεται σελίδες, πολλές σελίδες, σε facebook & wordpress. Θα σέβεστε!

Μαριάννα – Η μοιραία φωτογράφος. Είναι αυτή, στην οποία χαμογελάς τις νύχτες, την ώρα που διασκεδάζεις. Το φλας της φωτίζει όλη την πόλη!

Αμαλία – Η χαρά του γραφείου. Μπορεί να σου πουλήσει αλάτι Ιμαλα’ιων μαζί με 2 POST/εβδομάδα στο facebook  σε τέλειο συνδυασμό τιμής-απόδοσης, αν και ξανθιά!

Αλίκη – Ο συνδετικός μας κρίκος. Μας οργανώνει, μας μαλώνει και αν θυμηθεί θα μας φέρει και φαγητό. Χαρακτηριστική ατάκα “Δε χάσαμε POST”.

Γιώργος – Ο mr.Google. Dj, Γραφίστας, Αdobe Master και κινητή εγκυκλοπαίδεια. Επίσης μπορεί να σε συμβουλέψει από θέματα γάμου μέχρι … βάλε φαντασία!

Θανάσης – Το αφεντικό. Γενικά έχει χιούμορ. Μην του πεις “νομίζω-α” και βάλεις “μ” στον Οκτώβρη …ουαί και αλίμονο! Ειδικεύεται στην τεχνική “σου τη λέω με το γάντι”.