Ιωάννινα | Στο Νοσοκομείο Γυναίκα Έπειτα Από Επίθεση Αδέσποτου Σκύλου

1623

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για μία γυναίκα στην περιοχή της Λιμνοπούλας στο ύψος του κυκλικού κόμβου πλησίον πρατηρίων καυσίμων όταν κατά τη διάρκεια περιπάτου δέχθηκε επίθεση από μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο .

Η γυναίκα στάθηκε “τυχερή” μέσα στην ατυχία της αφού  αφενός την βοήθησαν οι περίοικοι και αφετέρου γλίτωσε πιθανή επίθεση και από άλλα   αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν  όλα μαζί  ως αγέλη από το νεκροταφείο Περάματος στην ευρύτερη περιοχή .
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news.gr η γυναίκα μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της  στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να δεχθεί ιατρική φροντίδα για το δάγκωμα που φέρει στο πόδι της ενώ το περιστατικό θα καταγγελθεί στην Αστυνομία.
Παρόμοιες επιθέσεις έχουν αναφερθεί   τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή όσο και σε άλλες γειτονιές των Ιωαννίνων και το  μείζον πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα εξακολουθεί να παραμένει άλυτο με τους πολίτες να νοιώθουν ανασφάλεια και να φοβούνται και  τους γονείς να ανησυχούν  ιδιαίτερα  για τα παιδιά τους .
Ως γνωστό τα αδέσποτα ζώα   προκύπτουν είτε από εγκαταλείψεις είτε από   έλλειψη στειρώσεων ενώ σύμφωνα με το νόμο την ευθύνη έχει ο Δήμος .
Μέχρι σήμερα πάντως καμία Δημοτική Αρχή δεν έχει καταφέρει να δώσει λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα μήπως η τωρινή να έκανε μία  πιο σοβαρή προσπάθεια ώστε οι πολίτες να μη φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην πόλη τους ;
Πηγή : epirus tv