Το ετήσιο κεντρικό event του TEDxMaviliSquare είναι γεγονός

188
Mavilians είστε έτοιμοι? Το ετήσιο κεντρικό event του TEDxMaviliSquare είναι γεγονός! Φέτος, θα βρεθούμε όλοι μαζί διαδικτυακά και θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές ομιλίες και απίστευτα performances μέσω YouTube live streaming! Θα μπορείτε να συντονιστείτε στο event από κάθε μέρος της Ελλάδας, δωρεάν, με ένα απλό κλικ! Δίνουμε, λοιπόν, ραντεβού το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 για να μοιραστούμε ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν. Μείνετε συντονισμένοι στις ψηφιακές πλατφόρμες του TEDxMaviliSquare, για να παρακολουθείτε όλα τα νέα, τις ενημερώσεις και τις εκπλήξεις σχετικά με το event. Ακολουθήστε σε όλα τα social media και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο YouTube κανάλι.
Διαδώστε το παντού!

Έτσι, για να ξέρετε, στο TEDxMaviliSquare έχουνε παρουσιαστεί περισσότερες από 50 διαφορετικές ομιλίες και perfomances με κύριο άξονα τις ιδέες που αξίζουν να διαδοθούν.  Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ομιλίες και perfomacnes που έχουν λάβει χώρα στα events:

Το φετινό TEDxMaviliSquare θα έχει διάρκεια 4 περίπου ώρες -17:00-21:00- και θα περιέχει ομιλίες για διάφορα θέματα όπως η βία στον χώρο εργασίας, τα αυτοάνοσα νοσήματα , ποίηση , και πολλά άλλα. Σας προτείνουμε να ανατρέξετε στο Instragram του οργανισμού προκειμένου να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την ποιότητα του περιεχομένου.
 

Και για να σας δώσουμε μία μικρή ιδέα, κάποιοι από τους ομιλητές θα είναι:

Μαίρη Καλύμνου: Είναι η εμπνεύστρια και δημιουργός του www.pintolife.gr, ενός Κινήματος Συμπερίληψης και Αποδοχής της μοναδικότητας.
Γιώργος Τσούλης:  έχει αναλάβει πολλές βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων και έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες, μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο.
Αναστάσιος Ράμμος: είναι ένας πολυδιάστατος και πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τα acts του στα μεγαλύτερα events, έχει πρωταγωνιστήσει στα μιούζικαλ «Hair» και «Grease» και συμμετάσχει στο «Just The 2 Of Us», ενώ έχει κάνει αμέτρητες sold out solo εμφανίσεις και συνεργαστεί επί σκηνής με καλλιτέχνες όπως οι Άννα Βίσση και Νίκος Οικονομόπουλος.
Kharma Nasir: προσφέροντας τις συμβουλές του περί παραγωγικότητας. Έχει ένα πιστό κοινό της τάξης των 700.000 συνδρομητών
Emma Giordano: Έχοντας η ίδια ως έφηβος αντιμετωπίσει και ξεπεράσει θέματα ψυχικής υγείας, έχει θέσει ως στόχο στη ζωή της να βοηθήσει όσους μπορεί μέσα από τη δύναμη της θεραπείας. είναι, επίσης, το πρόσωπο του “BookTube” έχει ένα πιστό κοινό της τάξης των 200.000 συνδρομητών

Σας υπενθυμίζουμε, λοιπόν, πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 27 Φεβρουαρίου μέσα από το youtube channel. Η πρόσβαση θα είναι δωρεάν για όλους.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

#TEDxMaviliSquare#TEDxMaviliSq2021#BeAMavilian#best_mavilian_year

Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί ορίστε και κάποιες ομιλίες στα προηγούμενα TEDxMaviliSquare!