21χρονη κάνει story time για τη στιγμή που ένιωσε απόλυτη ασφάλεια στο πρώτο ραντεβού!

0
582

Αφού οι γυναίκες κρατήσαμε το hack που μοιράστηκε κοπέλα στο TikTok για το πώς να τσεκάρεις αν σε κοιτάει κάποιος κρίπουλας, σειρά των αντρών να πάρουν παράδειγμα από τον τύπο που αποθεώνεται στο Reddit!

Δεν είναι τίποτα ηρωική η πράξη του, απλά είχε τόσο νόημα, που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του διαδικτύου, και φυσικά της γυναίκας που είχε απέναντί του.

Η ιστορία ξεκινάει από ένα date app, το Bumble, όπου γνωρίστηκαν η 21χρονη και ο 27χρονος και κανόνισαν ραντεβού. Όπως περιγράφει η ίδια στο story time της στο Reddit, η συνάντηση πήγαινε πολύ καλά τις πρώτες 4-5 ώρες και συνεχίστηκε με ένα δείπνο σε εστιατόριο.

Πήγαμε σε ένα εστιατόριο αργότερα την ίδια μέρα και όταν πήρα τα ποτά μου (νερό και ροζ λεμονάδα), συνειδητοποίησα ότι ήθελα να πάω στο μπάνιο. Δεν τον εμπιστευόμουν αρκετά για να αφήσω το ποτό μου χωρίς επίβλεψη (μιας και ήταν η πρώτη μας γνωριμία), οπότε προσπάθησα να το σκεπάσω με μια χαρτοπετσέτα, που προφανώς δε θα τον σταματούσε από το να με ναρκώσει αν ήθελε. 

Τελικά, η 21χρονη προτίμησε να περιμένει μέχρι να γυρίσει σπίτι της από το να την «τρώει» το άγχος, μιας και ήταν λίγα λεπτά μακριά. Ωστόσο, ο συνοδός της της ετοίμαζε μια έκπληξη, που όχι μόνο θα την έκανε να αλλάξει γνώμη για την τουαλέτα, αλλά θα τη βοηθούσε να καταλάβει πολύ καλύτερα τι άτομο έχει μπροστά της.

Τη στιγμή λοιπόν που πλησίασε το τραπέζι τους o σερβιτόρος, ο άντρας του ζήτησε να κρατήσει τα ποτά της συνοδού του για όσο εκείνη βρισκόταν στο μπάνιο.

Η κοπέλα σημειώνει πως έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις το άκουσε, και παρότι πρόκειται για μια χειρονομία που κανονικά δε θα έπρεπε να γίνει, πολύ απλά γιατί δε θα έπρεπε να υπάρχει ο φόβος από πλευράς γυναικών, ήταν πολύ ευγενική κίνηση. Μεγάλο μπόνους δηλαδή για την πρώτη συνάντηση!

Η ίδια πρόσθεσε ότι είχαν κι άλλο ραντεβού το προηγούμενο Σάββατο κι ευελπιστεί να δουλέψει το μεταξύ τους. Η αρχή πάντως, ήταν πολύ καλή και το ίντερνετ εγκρίνει!

Πηγή: neopolis.gr