Milfs | Γιατί αρέσουν τόσο στους άντρες;

1453

Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι η γειτόνισσα, οικογενειακή φίλη ή η μητέρα του κολλητού τους, αρκεί να χαρούν το περίφημο «σεξ με την Milf».Γυναίκες, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την σκληρή αλήθεια. Η σαραντάρα έχει άλλη χάρη για έναν νέο άντρα. Είναι ώριμη, ξέρει τι θέλει, ξέρει τι κάνει και –κυρίως- ξέρει πώς να το κάνει. Θα πήγαινε μαζί της με την πρώτη ευκαιρία και θα του έδινε να καταλάβει. Γιατί όμως το σεξ με σαραντάρα θεωρείται η νούμερο ένα φαντασίωση για έναν άντρα στα εικοσικάτι;

Η φαντασίωση της… καθηγήτριας

Αυτή η κυρία Τάδε είναι η μοναδική που θα ήθελες να σε «ελέγξει», να σε «μαλώσει», να σε «τιμωρήσει» που δεν ξέρεις το… μάθημά σου και τελικά να σε διδάξει όλα τα μυστικά που θα σε κάνουν τον καλύτερο… μαθητή και έναν καλό πολίτη στην άδικη τούτη «κενωνία».
H σαραντάρα είναι και… οικονομική

Όλοι περνάμε δύσκολες εποχές. Οι κοπέλες της ηλικίας σου είναι κοστοβόρες. Θα βγείτε, θα πρέπει να κεράσεις ποτό ή ποτά (κάτι που είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αν θες να λέγεσαι σωστός άντρας), φαγητό, σινεμά, βενζίνες και πάει λέγοντας. Αν συγκεντρώσουμε την λίστα με τα έξοδα, θα δούμε πως ξεπερνά και τον οικογενειακό προϋπολογισμό σου. Για την σαραντάρα όμως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά.


Δεν θέλει δέσμευση

Τα χιλιόμετρά της τα έχει κάνει. Και ξέρεις τι εννοούμε. Έχει γνωρίσει πολλούς, καλούς (ή και κακούς) άντρες και μαζί τους έχει ζήσει πολλές εμπειρίες. Η ηλικία της άλλωστε της το έχει επιτρέψει. Οπότε καλό είναι κι εσύ να γνωρίζεις πως μία γυναίκα σαν αυτή θέλει από σένα να της χαρίσεις στιγμές μοναδικές, στιγμές αισθησιακές, στιγμές που θα την αποθεώσουν σαν γυναίκα. Δεν θέλει να δεσμευτεί μαζί σου, σε θέλει στο κρεβάτι και όχι στην ζωή της. Είναι αυτό που λένε εκεί έξω «θέλει να περάσετε καλά».

Κάνει πολλά παραπάνω από όσα νομίζει δεδομένα

Δεν θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί, αλλά όπως σου είπαμε έχει ζήσει αρκετές εμπειρίες. Έχει αποφασίσει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχει ταμπού. Οπότε όπως καταλαβαίνεις στο κρεβάτι είναι πολύ πιο απελευθερωμένη από τις συνομήλικες σου οι οποίες γνωρίζοντας πως έχουν όλη την ζωή μπροστά τους δεν διστάζουν να σου πουν απανωτά όχι στις δικές σου φαντασιώσεις.

Επειδή όμως οι δικές σου φαντασιώσεις ωχριούν μπροστά στις επιθυμίες της, ετοιμάσου να γνωρίσεις νέους κόσμους. Κάπου εκεί έξω, κάποια στιγμή κάποιος θα σου έχει πει την λαϊκή φράση «θα σε βάλει κάτω και θα σου αλλάξει τα πετρέλαια». Ναι, η σαραντάρα θα στο κάνει αυτό.

Σαν του πιθήκους κι εσύ… θέλεις να μιμηθείς

Εντάξει, έβαλε και η μόδα το χεράκι της για να τρώγεσαι να κάνεις σεξ με μια σέξι εκπρόσωπο της «μάστιγας» των Milf. Και όταν λέμε μάστιγα, το εννοούμε. Τα μέσα προβάλλουν συνεχώς αυτό το είδος γυναίκας και το παρουσιάζουν σαν την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία για έναν άντρα στα 25. Τηλεόραση, ταινίες και σόουμπιζ φιλοξενούν δεκάδες παραδείγματα νέων αντρών που επιδίδονται στο άθλημα του σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες και είναι λογικό να μπαίνεις κι εσύ στον πειρασμό. Άσε που, μεταξύ μας, για όλους τους παραπάνω λόγους το σεξ με μια σαραντάρα είναι… εμπειρία ζωής.