Μακελειό σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα: Αυτοί είναι οι τρεις νεκροί, «παράπλευρη» απώλεια ένας καπετάνιος

0
33
Συνολικά τα θύματα από το μακελειό που διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 10:20, στη ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας, είναι τέσσερα.

Ο ένοπλος δράστης αφού μπούκαρε από το υπόγειο πάρκινγκ της εταιρείας, και σκότωσε τρία άτομα, έδωσε τέλος και ο ίδιος στη ζωή του.

Τα θύματα του 70χρονου Αιγύπτιου είναι η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Λαδά, ηλικίας 76 ετών, ο γαμπρός του Αντώνης Βλασάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση), ηλικίας 79 ετών και CEO της εταιρείας κι ένας ακόμη εργαζόμενος, καπετάνιος, με το όνομα Ηλίας Κουκουλάρης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων ο ένοπλος δράστης πήγε στοχευμένα στην εταιρεία προκειμένου να σκοτώσει τα αφεντικά.

Γι’ αυτό μάλιστα όταν τους είδε είπε «ήρθα να τα ξεκαθαρίσουμε».

Ο καπετάνιος που έπεσε και αυτός νεκρός, ήταν στην ουσία παράπλευρη απώλεια, καθώς πήγε να τον σταματήσει την ώρα που πυροβολούσε τη Μαρία και τον Αντώνη.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες από τον γαμπρό και την κόρη του καπετάνιου

«Ο γαμπρός μου, ο Ηλίας Κουκουλάρης, πήγε να του πάρει την καραμπίνα, και ο κακοποιός βγάζει ένα πιστόλι και τον σκότωσε πισώπλατα»

 

 

«Θέλουμε να πάμε τώρα να δούμε αν είναι ζωντανός και τίποτε άλλο, το είδαμε στις ειδήσεις και έτσι το μάθαμε και τρέξαμε στην εταιρεία}

 

 

Να σημειωθεί ότι η κόρη του καπετάνιου την ώρα που κάνει δηλώσεις δε γνωρίζει για τον θάνατο του πατέρα της!!!

Σύμφωνα  με τα όσα αναφέρει στο Dnews εργαζόμενη της εταιρείας, ο 70χρονος Αιγυπτιακής καταγωγής, ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά του και πήγε στοχευμένα προς αυτούς. Όπως σημειώνει, εισέβαλε στην εταιρεία με μία κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο.

«Χτύπησε τα δύο αφεντικά και έναν εργαζόμενο που πήγε να τον ηρεμήσει. Τον είχε πλησιάσει πολύ και τον πυροβόλησε» τονίζει σε δήλωσή της στο Dnews.

«Τον δράστη τον είδα λίγο» ανέφερε και πρόσθεσε πως «όταν άκουσα τους πυροβολισμούς μπήκα κάτω από το γραφείο μου μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Λίγο μετά μπήκαν οι αστυνομικοί και μας απομάκρυναν».

 

 

«Είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί»

Άλλος εργαζόμενος ανέφερε στο Dnews πως «άκουσα τους πυροβολισμούς και είδα δύο εργαζόμενους. Μου είπαν ότι είναι ο Άρης πάνω και πυροβολεί. Κατάφερα να βγω από τον πόρτα του υπογείου».

Τόνισε πως κατάλαβε πως είναι στην εταιρεία από το αυτοκίνητο που οδηγεί. Λίγο μετά περιέργαψε τις στιγμές φρίκης και το πως γλίτωσε.