Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο μετά το βίντεο «κόλαφο» της Σούπερ Κικής – «Αν τη δω έξω, θα της μιλήσω»

0
43

Στο βίντεο κόλαφο που έκανε η Super Κική και μίλησε για όλους και για όλα απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

Πιο συγκεκριμένα, η Instagrammer μίλησε για τα πρόσωπα της showbiz και της ελληνικής τηλεόρασης που δεν τη στήριξαν, ενώ αναφορά έκανε και στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν βγήκε μια Καινούργιου να υποστηρίξει, που υποτίθεται κλαίει κάθε φορά. Όποτε με δει κλαίει από κοντά, τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Εκεί δεν μίλησε κανένας. Όλοι ήταν ουδέτεροι. Η Κατερίνα Καινούργιου την βλέπω σε events και δεν μου λέει ούτε γεια, σαν να της πήρα τον γκόμενο» είπε η Super Κική στο βίντεο της στο Youtube.

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε μηνύματα στο Instagram για το συγκεκριμένο βίντεο και σήμερα έκανε τη δική της τοποθέτηση.

«Όσον αφορά στην Super Κική με ενημέρωσαν τα παιδιά στα social media ότι έχει δεχτεί έναν τεράστιο πόλεμο και ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube. Ανέφερε και μένα… ότι δεν μου μιλάνε κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικά με την Super Κική αλλά μπορεί να έχω διαφωνήσει. Εννοείται ότι αν την δω έξω, θα της μιλήσω και μια χαρά.

Θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά. Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα, μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος. Εντάξει ρε παιδιά, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου μετέφεραν ότι νιώθει απομονωμένη, από μένα τουλάχιστον δεν ισχύει κάτι τέτοιο» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: tlife.gr