Επικό τρολάρισμα James σε Παππά στο Survivor: «Και σε 3-4 ωρίτσες πετάει για Ελλάδα ο…»

0
56

Ένα επικό σκηνικό χάρισε ο James Καφετζής στο χθεσινό (21/2) επεισόδιο του Survivor. Ο 27χρονος παίκτης των Μαχητών πήγε την κόντρα του με τον Αλέξη Παππά σε άλλο επίπεδο.

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος των τεσσάρων μονομάχων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Αλέξης Παππάς, ο James Καφετζής τον πλησίασε και του παραδέχθηκε ότι είναι άδικο που βρίσκεται στους υποψήφιους από αγωνιστικής πλευράς και ότι σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Εγώ είπα ότι επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, ότι δεν έπρεπε να βγεις υποψήφιος για αποχώρηση», είπε ο James στον Παππά ο οποίος του ζήτησε να τον κάνει μια αγκαλιά, με τον παίκτη των Μαχητών να τον τρολάρει και να του λέει «όχι δεν θέλω αγκαλιά».

Τότε ο Παππάς αγκάλιασε τον Γιάννη Περπατάρη που ήταν δίπλα, με τους παίκτες να ξεσπούν στα γέλια». Λίγο αργότερα ο James που είχε όρεξη για πείραγμα, επέστρεψε μαζί με τον Γιώργο Γκιουλέκα με σκοπό να τρολάρουν τον Παππα.

Πλησίασαν κοντά του και του τραγούδησαν το σύνθημα «και σε 3-4 ωρίτσες, πετάει για Ελλάδα ο Παππάς», εννοώντας ότι θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor. Ο Παππάς χαριτολογώντας τους έσπρωξε λέγοντάς τους: «Μαυρόγατες, φύγετε από εδώ».

Πηγή: gazzetta.gr