Στέλιος Χανταμπάκης: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του – Στο πλευρό της Όλγας Πηλιάκη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

0
195

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fays’s Time» βρέθηκε η Όλγα Πηλιάκη την Παρασκευή 1/3.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στο πλευρό της στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και ο Στέλιος Χανταμπάκης έχοντας κάνει ριζική αλλαγή στην εμφάνισή του.

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στο σπίτι μου. Δεν στενοχωρήθηκα και τόσο πολύ που έφυγα, ήθελα να επιστρέψω στην οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να κερδίσω, μπήκα με στόχο να το προσπαθήσω και ότι προέκυπτε. Ήμουν όπως είμαι στην έξω μου ζωή, δεν αγχώθηκα για την εικόνα μου προς τα έξω», είπε αρχικά η Όλγα Πηλιάκη.

Όσον αφορά στα μελλοντικά της σχέδια με τον Στέλιο Χανταμπάκη, η Όλγα Πηλιάκη αποκάλυψε: «Τώρα που επέστρεψα, είναι σαν να ξύπνησα από ένα όνειρο. Σίγουρα είναι μια νέα αρχή για πολύ όμορφα πράγματα. Το ταξίδι μου εκεί μας βοήθησε να σχεδιάσουμε τα επόμενά μας βήματα. Δεν είναι επαγγελματικά, ούτε αφορά υλικά αγαθά. Αφορά το μέλλον των παιδιών μας εκεί θέλουμε να εστιαστούμε περισσότερο. Είναι το μοναδικό μέλημά μας».

Πηγή: tlife.gr