Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 5/6

245

Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την ενέργεια του Σαββάτου αυτού σε όλους τους τομείς που μας απασχολούν και κυρίως σε ό,τι αφορά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο όμως να περιορίσουμε τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό που μπορεί να εκδηλωθεί με μεγάλη ευκολία μέσω αυτής της πύρινης ενέργειας. Είναι σημαντικό να κατευνάσουμε την ένταση και τη διάθεση να επιβληθούμε στους γύρω μας που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Κριός

Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποια κουβέντα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου σχετικά με αυτά που αισθάνεται, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς όσα σου λέει και μη βιαστείς να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν σημασία. Αν πάλι είσαι μόνος, περιποιήσου περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά ασχολήσου με τον εαυτό σου, αν θέλεις να σε προσέξουν.

 

Ταύρος

Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου. Με το να μιλάς, δε σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις. Γι’ αυτό, μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

 

Δίδυμος

Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Αλλά πρόσεξε να μη βιαστείς, γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις που θα σε κρατήσουν πίσω.  Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα, η νευρικότητα που έχεις συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι για να γεφυρώσεις αυτό το χάσμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες για να δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

 

Λέων

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δεν προχωρούν και αφορούν το σπίτι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις τον σύντροφό σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Έχε το νου σου, όμως, να μην παρασυρθείς και έρθεις σε ρήξη μαζί του και χαλάσεις το όμορφο κλίμα μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση για το άτομο που σας ενδιαφέρει, η οποία θα σας κάνει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

 

Παρθένος

Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ, που είσαι μόνος σου, μπορείς να αποκαλύψεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος. Αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου και κάνεις ό,τι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους χωρίς να το καταλάβεις. Κι αν αφήσεις και τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Ζυγός

Στην αισθηματική σου ζωή χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται στα χέρια σου. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα απέναντι στον άνθρωπο σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή, καθώς οι πλανήτες σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ξαφνιάσουν. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει και όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο. Ηρέμησε και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειές σου και φροντίσεις να εξωτερικεύσεις λίγο τον ερωτισμό σου. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ασχολήσου με τον εαυτό σου χωρίς να σε παίρνει από κάτω. Όσο για τους τους αδέσμευτους του ζωδίου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σας. Βγείτε και μιλήστε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που θέλεις.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου, θα διανύσουν μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά γεμάτη από νέες γνωριμίες. Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και δε θα χάσεις.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές, άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από τη φαντασία σου και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

 

Ιχθύς

Για τους δεσμευμένους Ιχθείς, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς που θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτοι από αγάπη και έρωτα για τον σύντροφό σας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε τον έρωτάς σας, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μη μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, οι ελεύθεροι γιατί όλο και κάποιος υπάρχει, που θα σας γοητεύσει. Κι αν πίνετε καφέ παρέα με τη μοναξιά σας, μπορείτε να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξετε από πάνω σας το άγχος και την πίεση που έχετε σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας.

Πηγή : zwdia