Ζώδια | Οι Προβλέψεις για σήμερα 13/08/2022

167

Κριός
Το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου και όσο το καλοκαίρι φτάνει στην κορύφωση του προσφέρεται για χαλάρωση και απόδραση από την πίεση. Η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα ενισχύοντας την ανάγκη για συναισθηματική έκφραση και χαλάρωση. Πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ξεσπάς επάνω του τις όποιες ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε εφήμερες καλοκαιρινές περιπετειούλες.

Ταύρος
Η δυναμική σου είναι ισχυρή σήμερα και οι άνθρωποι τείνουν να απευθύνονται σε σένα για συμβουλές. Μπορεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση και αυτή η προσέγγιση σε ωφελεί αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα νιώθοντας λίγο αποδιοργανωμένη, αλλά όσο περνά η ώρα αισθάνεσαι πιο συγκεντρωμένη και είναι μια καλή στιγμή για τελειοποίηση, όχι όμως για τολμηρές κινήσεις. Έχεις βάλει τα πράγματα σε τάξη και αυτό σε βοηθά να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για την ανταλλαγή ιδεών καθώς και για την σύνδεση με κάποιον. Η διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει το πνεύμα σου και σου δίνει τη δυνατότητα εξερεύνησης. Κερδίζεις τον σεβασμό στα εργασιακά χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια. Έκφρασε στον αγαπημένο σου την αγάπη και την τρυφερότητα σου. Εσύ που είσαι μόνη, με την ανανεωτική διάθεση σου γοητεύεις τους πάντες.

Πηγή: tlife.gr