Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ένα «βουνό» από έγγραφα ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής

0
33

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας.

Μάλιστα, χρειάστηκε τη βοήθεια από δύο βουλευτές της προκειμένου να τα μεταφέρει.

Δείτε φωτογραφίες:

 

zoi-konstantopoulou5

 

zoi-konstantopoulou2
zoi-konstantopoulou3
zoi-konstantopoulou4
zoi-konstantopoulou1

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία είχε προγραμματιστεί να ανοίξει με την ομιλία της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου και ακολουθώντας τη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων να κλείσει με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού. Ωστόσο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε κώλυμα για να μιλήσει πριν τις 6 το απόγευμα. Τελικά, οι αρχηγοί της Νίκης και Σπαρτιατών δέχθηκαν να ξεκινήσει η διαδικασία με τις δικές τους τοποθετήσεις και να ακολουθήσει η ομιλία της κυρίας Κωνσταντοπούλου παρά το γεγονός ότι διαθέτουν περισσότερους βουλευτές.

Κλείσιμο

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έφτασε στο κοινοβούλιο περίπου στις 18:10 και μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε «μην ακούτε τα ψέματα του κ. Τασούλα. Μονομερώς χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν διέγραψε αρκετούς ομιλητές για να ξεκινήσει ο κύκλος των αρχηγών πιο νωρίς».

Η κυρία Κωνστατοπούλου υποστήριξε παράλληλα ότι έλειπε γιατί ασκούσε υποχρεώσεις ως συνήγορος υπεράσπισης των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

πηγή: protothema.gr