Ζώδια: Οι Προβλέψεις για σήμερα 30/11/2023

0
159

Κριός

Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους πυροδοτούν παλιές προβληματικές περιοχές σήμερα. Ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να μετριάσει λίγο τον ενθουσιασμό στο πρώτο μισό της ημέρας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο περιστασιακά ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Μπορεί να σε βοηθήσει να επιστέψεις στη σωστή τροχιά, αλλά μην το πιέζεις τόσο μακριά ώστε να χάνεις χρόνο νιώθοντας απογοήτευση. Είναι σημαντικό να σηκωθείς και να λύσεις προβλήματα. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα σχέδια ή να επιστρέψεις σε κάτι που έχεις πει. Ένα τρίγωνο Σελήνης – Ερμή ενθαρρύνει να μοιραστείς τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

Ταύρος

Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου με κάποιο τρόπο νωρίς σήμερα, αλλά το να αφεθείς προσωρινά στους δικούς σου πόρους μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου. Το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι έχουν πολλά στο πιάτο τους ή παλεύουν με τους δικούς τους δαίμονες και η αυτοδυναμία μπορεί να είναι απαραίτητη , αλλά τελικά και αρκετά ικανοποιητική. Μπορεί επίσης να είναι μια μέρα για να αναπνεύσεις και να αναζητήσεις καλύτερες στρατηγικές για την επιδίωξη των στόχων σου. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά με κάποιον ή να κατανοήσεις καλύτερα μια κατάσταση.

Δίδυμοι

Οι ευθύνες και οι περιορισμοί μπορούν να έντονοι σήμερα με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον τομέα της καριέρας σου, ή η πίεση των προσδοκιών των άλλων μπορεί να είναι έντονη στην ατμόσφαιρα. Ωστόσο τυχών επιβραδύνσεις που αντιμετωπίζεις τώρα μπορεί να ανακατευθύνουν την προσοχή σου σε εκείνα τα πράγματα που έχουν σημασία και κάνουν τη διαφορά μακροπρόθεσμα. Αυτή η διέλευση συμβαίνει δυο φορές το χρόνο, υπενθυμίζοντας τους κανόνες. Το να υπενθυμίζεις στους ανθρώπους της ζωής σου την ανάγκη σου για εκτίμηση μπορεί τώρα να είναι απαραίτητο.

Καρκίνος

Με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο νωρίς σήμερα, μπορεί να φέρει στην πραγματικότητα ένα έργο ή μια κατάσταση. Επιδίωξε να βρεις τρόπους για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια αντί να μένεις στην αποθάρρυνση για πολύ καιρό. Αυτή η διέλευση μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση κανόνων ή πρακτικών λεπτομερειών που παρέβλεψες στο παρελθόν. Έχεις μια ισχυρότερη από το συνηθισμένο ανάγκη να εκφραστείς μέσω της δουλειάς που κάνεις ή των υπηρεσιών που παρέχεις αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι υπερβολικά επιβαρημένη ή υποτιμημένη για τις προσπάθειες σου.

Λέων

Ενώ αισθάνεσαι πιο ελεύθερη αυτές τις μέρες σε πολλά επίπεδα, μπορεί να χρειαστεί να επιβραδύνεις προσωρινά. Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου νωρίς σήμερα, θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις προσωρινές αμφιβολίες για πρόσφατα έργα ή σχέσεις. Η επιβράδυνση των πραγμάτων μπορεί να είναι μια κρίσιμη στρατηγική με αυτή την πτυχή ενεργή. Ήρθε η ώρα α ξεπεράσεις κάποια εμπόδια πριν προχωρήσεις σε ένα θέμα. Για καλύτερα αποτελέσματα να είσαι πιο υπομονετική, για να μπορέσεις να παίξεις σύμφωνα με όλους τους κανόνες σήμερα. Η επιστροφή σε καλό και σωστό δρόμο μπορεί να απαιτεί ξεκούραση ή κάποιες αλλαγές στις προσδοκίες.

Παρθένος

Με ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου νωρίς σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι κάποιος βάζει εμπόδια στα σχέδια σου ή ότι είναι υπερβολικά επικριτικός. Προσπάθησε να μην παίρνεις τα πράγματα πολύ με το συναίσθημα, αλλά προσπάθησε να δουλέψεις για να διορθώσεις περιοχές όπου αισθάνεσαι λίγο – πολύ ευάλωτη. Αυτή η στρατηγική μπορεί να σε ενισχύσει όταν ο Κρόνος σου ασκεί πίεση. Μπορεί να υπάρχει ένας τομέας της ζωής σου που είχες παραμελήσει στο παρελθόν και που τώρα φαίνεται απαραίτητο να το ξαναεπισκεφτείς. Η ομαλοποίηση των πραγμάτων θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις πιο γρήγορα τελικά, αλλά αυτά τα πράγματα μπορεί να φαίνονται αργά μόνο προς το παρών γι’ αυτό χαλάρωσε.

Ζυγός

Νωρίς σήμερα ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να φέρει στο μυαλό σου ευθύνες και υποχρεώσεις. Μπορεί να προκύψει η ανάγκη να τεθούν κάποια όρια, ιδιαίτερα με την εργασία και την καθημερινή ζωή. Μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένη σωματικά και οι καθημερινές ευθύνες μπορεί να τις αισθάνεσαι συντριπτικές ως αποτέλεσμα. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να απλοποιήσεις, να δώσεις προτεραιότητες και να διατηρήσεις τα πράγματα αληθινά. Τα ελαττώματα με ένα τρέχον έργο μπορεί να μεγεθύνονται, αλλά η βιασύνη να τα διορθώσει μπορεί να οδηγήσει σε μια ατημέλητη δουλειά.

Σκορπιός

Νωρίς σήμερα ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μπορεί να μεγεθύνει τις ευθύνες ή τα εμπόδια προσωρινά. Ένα φαινομενικό εμπόδιο μπορεί να προκύψει γύρω από μια σχέση αγάπης, μια σχέση με ένα παιδί ή ένα δημιουργικό έργο. Οι περιστάσεις ή οι άνθρωποι φαίνονται αποδοκιμαστικοί ή μη χρήσιμοι και μπορεί να αφεθείς στις δικές σου δυνάμεις. Μια φαινομενική οπισθοδρόμηση, ωστόσο μπορεί να οδηγήσει σε ένα ζωτικό βήμα σχετικά με τη μακροπρόθεσμη ευτυχία, όπως συμβαίνει συχνά με τις διελεύσεις που αφορούν τον Κρόνο, το μεγάλο δάσκαλο. Μαθαίνεις επίσης τι χρειάζεσαι μακροπρόθεσμα.

Τοξότης

Νωρίς σήμερα το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου έχει ένα τρόπο να στρέφει την προσοχή σου σε βάρη και καθυστερήσεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις τόσο την ανάγκη σου για ανεξαρτησία, όσο και την επιθυμία σου για ασφάλεια και σιγουριά. Οι οικιακές δουλειές και τα προβλήματα στη δυναμική της οικογένειας μπορεί να βαρύνουν πολύ το μυαλό σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να επιδιώξεις τους προσωπικούς στόχους σου χωρίς να νιώθεις ότι απογοητεύεις κάποιον. Ωστόσο οι σημερινές εμπειρίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως ένα χρήσιμος έλεγχος πραγματικότητας και ίσως να τις θεωρήσεις μεταμφιεσμένες ευλογίες αργότερα.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποιος δισταγμός ή μπλοκάρισμα που σε επιβραδύνει προσωρινά. Αν και είναι ενοχλητικές, οι καθυστερήσεις τώρα μπορεί να είναι χρήσιμες αργότερα, αν ανοίξουν τα μάτια σου σε σημεία που χρειάζονται κάποια βελτίωση. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου μεγεθύνει προσωρινά τα ελαττώματα. Μπορεί να παρατηρήσεις ότι υπάρχουν περισσότερα παράπονα και επικρίσεις απ’ ότι συνήθως γύρω σου σήμερα. Θα μπορούσες να αισθανθείς ότι σε παραβλέπουν , αλλά έχε κατά νου πως είναι κάτι προσωρινό. Το να βοηθάς τον εαυτό σου σήμερα, μπορεί να σημαίνει πως πρέπει να προσαρμόζεις την ταχύτητα σου, να ακολουθείς κανόνες, να κάνεις υπομονή και να εξοικονομείς ενέργεια δίνοντας προτεραιότητα.

Υδροχόος

Είσαι σε καλή κατάσταση για να ταχτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να παρατηρήσεις τι συμβαίνει γύρω σου σήμερα. Η επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τα συναισθήματα σου. Ωστόσο ένα τετράγωνο του Ήλιου – Κρόνου νωρίς σήμερα, μπορεί να παρουσιάσει κάποια εμπόδια. Είναι καιρός να βασιστείς σε λίγη υπομονή και να ακολουθήσεις ορισμένους κανόνες. Οι άλλοι μπορεί να είναι γκρινιάρηδες ή επικριτικοί. Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια καθυστέρηση ή απόφραξη που διακόπτει τη ροή. Ακόμα κι αν θέλεις να προωθήσεις κάτι, η εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων μπορεί να είναι καλύτερη.

Ιχθύες

Ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου νωρίς σήμερα σου υπενθυμίζει να αφοσιωθείς εκ νέου στους στόχους σου ή να τους προσαρμόσεις καλύτερα στο σκοπό σου. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πιέσεις, να ωθήσεις μόνο προς το παρόν. Θα μπορούσες να νιώσεις σε κάποιο επίπεδο ότι δοκιμάζεσαι και είναι καλύτερο να βάλεις στόχο να κάνεις το καλύτερο δυνατό και να είσαι υπομονετική. Αναζήτησε τρόπους για να μεγιστοποιήσεις τη μακροπρόθεσμη επιτυχία αντί να εστιάζεις στο βραχυπρόθεσμο. Τα επίπεδα ενέργειας μπορεί τώρα να είναι χαμηλά και αν ναι, αφιέρωσε χρόνο και ξεκουράσου περισσότερο μέχρι να επιστρέψει η δύναμη σου.

Πηγή: tlife.gr