Βόλος: 8.000 άτομα σε πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δεκάδες κλήσεις για περιστατικά ακραίας μέθης

0
459

Το πάρτι διοργάνωσαν φοιτητές από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Δεκάδες τα περιστατικά ακραίας μέθης

Περισσότερα από 8.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, μετά τις 23.00, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του GRTimes το πάρτι άρχισε κατά τις βραδινές ώρες με τους συμμετέχοντες σε αυτό να παραμένουν στον χώρο μέχρι πρωίας διασκεδάζοντας με άφθονο ποτό και δυνατή μουσική.

Βόλος: Πάνω από 8.000 φοιτητές στο πάρτι «ΜΗΧ ΜΗΧ» – Δεκάδες κλήσεις στο ΕΚΑΒ για περιστατικά μέθης

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr πρόκειται για ένα πάρτι που διοργανώνεται κάθε χρόνο και προσελκύει χιλιάδες νεαρούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί.

Για τους γνώστες το πάρτι αυτό είναι γνωστό ως «ΜΗΧ-ΜΗΧ» από τα πρώτα γράμματα της σχολής των Μηχανολόγων-Μηχανικών

Κατά την ίδια πηγή δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ, για περιστατικά ακραίας μέθης με νέους και νέες να μεταφέρονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου ακόμα και με ιδιωτικά ΙΧ, καθώς είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Δείτε φωτογραφίες:

volos-parti
volos-parti2
volos-parti3
volos-parti4
volos-parti5
volos-parti6

Οι διοργανωτές του πάρτι είχαν δημοσιεύσει και τιμοκατάλογο με τη χρέωση για τα ποτά αλλά και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που διέθεταν.

ALEEERT: Today is the day Don’t worry about drinks, we got everything you need in our bars!🛠️🍾 *Τα vape θα διατίθενται στην είσοδο της σχολής #mxm #mxmsummerparty #mxm2023 #drinks #volos

Posted by Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλου on Thursday, May 25, 2023

Πηγή: protothema.gr