Τσικνοπέμπτη με Μουσική Περατζάδα στους πεζόδρομους και τις πλατείες των Ιωαννίνων

0
30

Η Τσικνοπέμπτη σημαίνει την αρχή των εκδηλώσεων για τιςΑπόκριες και τα Ιωάννινα θα την υποδεχτούν με μια ωραία μουσική περατζάδα στους πεζόδρομους και τις πλατείες της πόλης, με μουσικές της Ηπείρου και της Μακεδονίας και πολλές γευστικές εκπλήξεις. Η ψυχαγωγική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά, μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε, φέρνοντας κέφι, χορό και διασκέδαση στα πιο κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας της Ηπείρου.

Έτσι, την Πέμπτη 7 Μαρτίου η μπάντα των μουσικών θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα από την Πλατεία Μαβίλη και με τελικό προορισμό τον κεντρικό πεζόδρομο των Ιωαννίνων θα περάσει από πεζόδρομους και πλατείες της πόλης με συχνές στάσεις για χορό, δοκιμή των διάφορων κερασμάτων που θα ετοιμάζουν τα μαγαζιά καθώς και άλλες γαστρονομικές εκπλήξεις.

Ο διοργανωτής κ. Στάθης Σιούτης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από την Τσικνοπέμπτη και έπειτα ξεκινάμε να ετοιμαζόμαστε για τις Απόκριες και τα Γιάννενα να μπαίνουν σε έντονους εορταστικούς ρυθμούς. Η πόλη θα αρχίσει να γεμίζει με επισκέπτες και όλοι να βρίσκονται στους δρόμους διασκεδάζοντας με αποκορύφωμα τις Τζαμάλες και την Καθαρά Δευτέρα. Ειδικά το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς η πληρότητα στην πόλη μας αναμένεται να φτάσει κοντά στο 100%, καθότι το έθιμο αυτό είναι ιδιαίτερα αγαπητό και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό απ’ όλη τη χώρα.Καλώ τον κόσμο να περπατήσει μαζί μας στη μουσική περατζάδα της Τσικνοπέμπτης, με τη διασκέδαση και το κέφι να είναι εγγυημένα».

Η ορχήστρα θα αποτελείται από τους μουσικούς: Ιωάννη Παπαδόπουλο (κλαρίνο), Διαμαντή Παπαναστασίου (κρουστά), Άρτι Μοσκέτα (σαξόφωνο), Αποστόλη Δούγαλη (τρομπέτα), Σαράντη Δράμαλη (τρομπέτα), Νίκο Γκουζγκούνη (τρομπόνι).

Χορηγοί: HotelOlympic, Δέλτα 360 Ιωαννίνων, Μελίσιτος

Υποστηρικτές: Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά, Ερυθρός Σταυρός

Πηγή: epiruspost.gr