Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 8/7

205

Κριός

Φίλε Κριέ, βρίσκεις τον εαυτό σου σήμερα! Είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια, δράση και όρεξη. Η ικανότητα σου να κοινωνικοποιείσαι με αμεσότητα, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και δημοφιλή. Απρόσμενα, χωρίς καν να το περιμένεις, θα έχεις μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή έξοδο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ιδιαίτερα όμορφη ημέρα σήμερα για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Απολαμβάνεις ανεμελιά, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και πολλά ερωτικά ραντεβού, γεγονός που σε ανανεώνει απόλυτα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις με ποικίλους τρόπους την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα κάποια γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου και να νιώσεις απόλυτα σίγουρος για τις μέχρι τώρα επιλογές και αποφάσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να προσέξεις την τάση σου για καταπίεση, άμυνα και επιθετικότητα, χωρίς λόγο στον σύντροφο σου! Αντ’αυτού, εκμεταλλεύσου τη σημερινή εύνοια, απολαμβάνοντας αισθησιασμό και συναισθηματισμό με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και αν προσέξεις την τάση σου, για εγωιστική και νευρική συμπεριφορά σε επαφές, διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνίες! Θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λίγη προσοχή τη σημερινή ημέρα, διότι πιθανόν δε σκέφτεσαι αντικειμενικά κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σου και δεν μπαίνεις στην θέση του συντρόφου σου, πριν αντιδράσεις και μιλήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει πάθος, ομορφιά και γοητεία, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες, με σύμμαχο την διαίσθηση και την διορατικότητα σου! Επιπλέον, μία αποκάλυψη μέσα στην ημέρα, θα σου δώσει μία μικρή χαρά, που θα τα αλλάξει όλα. Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει σήμερα ένας απαγορευμένος ή παλιός έρωτας, μετά από μία είδηση που θα έρθει με παρασκηνιακό τρόπο. Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις ένα παράπονο σήμερα κι αποζητάς τη συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφό σου, με κάθε τρόπο. Η τρυφερότητα και η γλυκύτητά σου σε βοηθούν ώστε να πετύχεις αυτό που θες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα οι φίλοι σου, θα σε βοηθήσουν με πράξεις και συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις. Φρόντισε λοιπόν, να μην είσαι αγνώμων και κτητικός μαζί τους, αλλά να τους δείχνεις την αγάπη σου, όπως και την κατανόηση σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα από εκείνους.Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες και οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς και απολαμβάνεις την ημέρα, μαζί με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει νέες γνωριμίες ή ακόμα και μία φιλία, που μετατρέπεται σε ένα μεγάλο έρωτα.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση σου για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από τη δουλειά στο σύντροφό σου. Άσε τα επαγγελματικά σου προβλήματα εκεί που ανήκουν και μην τα κουβαλάς μαζί σου στο σχόλασμα. Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα μην προσεγγίσεις ερωτικά κάποιον από το επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, παρόλο που δεν το συνηθίζεις, σήμερα έχεις όρεξη για περιπέτεια και διαφορετικά πράγματα! Διεκδικείς και καταφέρνεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να λάβεις ένα ερωτικό νέο ή μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά ή ακόμα να κάνεις μία συναρπαστική γνωριμία, που θα σε απογειώσει και θα σε γεμίσει ελπίδα για το μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη με τον σύντροφό σου να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με άλλους ανθρώπους ή απλά να περάσετε όμορφα οι δυο σας.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις, αλλά και για αλλαγές κάθε είδους, που πρέπει να γίνουν καιρό τώρα! Μην υποτιμήσεις σήμερα την δύναμη της διορατικότητας σου, διότι σου δώσει πολλές απαντήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία απόλυτα ερωτική ημέρα! Ερωτισμός, πάθος και καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, αρκεί να φερθείς έξυπνα! Μπορείς και διεκδικείς κατακτώντας με ευκολία, το άτομο που επιθυμείς.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις τσακωμούς και να λύσεις παρεξηγήσεις που τυχόν βασανίζουν το μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο την γοητευτική σου εμφάνιση και την ξεχωριστή σου προσωπικότητα, για να κερδίσεις το άτομο που θες. Ξέχνα τους εγωισμούς και κάνε το πρώτο βήμα, με διακριτικότητα και δεν θα χάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου, ανανεώνοντας τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα έχεις την ικανότητα να αναλύεις τα πάντα και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Κάποιες καταστάσεις ωστόσο, που μέχρι τώρα παραμελούσες, επανέρχονται τώρα και εσύ οφείλεις να τις διευθετήσεις, προκειμένου να αποφύγεις άγχος και κούραση. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανός σήμερα. Αν είσαι δεσμευμένος, αν σήμερα περιμένεις ένα αποτέλεσμα θετικό σε ένα πρακτικό ζήτημα της σχέσης σου, θα έχεις την έκβαση που θες. Γενικά, ο δεσμός βελτιώνεται ουσιαστικά, ακόμη κι αν υπάρξουν στιγμές ψυχρότητας.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να χαλαρώσεις λίγο από την βαριά πραγματικότητα και να περάσεις όμορφα, με ανθρώπους που ξέρουν πως να σε κάνουν να χαμογελάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις σήμερα να προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, στον συναισθηματικό τομέα! Απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες, αφού τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα και με την βοήθεια της τύχης, να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πέρασε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου και εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, για αλλαγές ή διακοσμήσεις στο σπίτι! Θα έχεις πλέον την ασφάλεια που χρειάζεσαι, όχι από επιφανειακές διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά από ουσιαστικές. Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και ίσως παρασυρθείς και επιδιώξεις επικοινωνία μαζί του, λόγω αναμνήσεων που τώρα αναβιώνουν. Καλό θα ήταν να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στο συναίσθημα, αλλά όχι στην ανούσια γκρίνια!