Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 7/7

221

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα έχεις μία έμφυτη περιέργεια και ανάγκη για γνώση, γεγονός που θα σε καθιστά, πολύ αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου επαφές! Προσπάθησε να επικοινωνείς με τους άλλους, κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι καλύτερα μέσω του γραπτού λόγου! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα, να σχηματίσεις κάποιες διαφορετικές απόψεις για την σχέση σου και το ταίρι σου! Θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο σου, αλλά με την επικοινωνιακή σου ικανότητα, θα τις ξεπεράσετε με ήρεμη συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν τώρα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα πρακτικός και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα! Τώρα, θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα σου δίνει άπειρες ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές καυτές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, αποκτάς ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδίως μετά από εξελίξεις με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι εξελίξεις θα είναι οπωσδήποτε θετικές, ώστε να πετύχεις στόχους και σκοπούς και σίγουρα η εκπλήρωση τους θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή στην εξισορρόπηση των δικών σου επιθυμιών και αναγκών, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της παροντικής ισχυρής ανάγκης σου, για την αποδοχή των γύρων σου, προσπαθείς να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο και ίσως αν απομονωθείς, να βρεις τις λύσεις που θες εδώ και καιρό! Προσπάθησε να κινηθείς παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την παρούσα περίοδο για να πετύχεις στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε τις σοβαρές συζητήσεις σήμερα, μαζί με τον σύντροφο σου, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα την σημερινή ημέρα, να υπάρξει μία εξέλιξη σε μία ερωτική ιστορία κρυφή και ίσως παράνομη! Το ένστικτο σου, είναι αυτό που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα βάζεις τέλος στους προβληματισμούς σου! Ο τρόπος; Πες ναι στην συμβουλή ενός φίλου, χωρίς δισταγμό! Οι φίλοι σου, είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σου τώρα και σε βοηθούν να κατακτήσεις στόχους και σκοπούς και να κινηθείς μαζί τους, ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις μία δυσκολία στην σχέση σου, έρχεται από έναν φίλο σου, αφού οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι σύμβουλοι για τις ορθές συναισθηματικές σου εξελίξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα υπάρξει μία συναρπαστική γνωριμία!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το ενδιαφέρον σου σήμερα, επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου καταξίωση και την φήμη σου! Αξιοποίησε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να δείξεις την εικόνα που θες στους άλλους! Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να βάζεις τοίχους, ανάμεσα σε εσένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω εγωισμού, ανασφάλειας ή υπερηφάνειας, διότι θα του δημιουργήσεις λάθος εντύπωση! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα να νιώσεις πως δεν μπορείς να έρθεις κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο σου, αφού επικεντρώνεστε κυρίως σε πρακτικά θέματα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αρκετά σχέδια και στόχους, όμως προσοχή! Φρόντισε να τα σχεδιάζεις με γνώμονα την λογική και την σύνεση, αφού η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία σου, μπορεί να σου φέρουν προβλήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για νέες συναρπαστικές εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά και η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή, την σημερινή ημέρα!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυμμένο σου αντίπαλο, που επιτέλους αποκαλύπτεται! Η τάση σου για ενδοσκόπηση, θα σου δώσει τώρα την δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου, αλλά και τις ψυχικές σου ανάγκες! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ισχυρή και την ακαταμάχητη γοητεία σου και τον ερωτισμό σου, ώστε να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς σήμερα με ποικίλους τρόπους, για την ειλικρίνεια και την αφοσίωση του συντρόφου σου! Επιπλέον, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για καυτές αισθησιακές στιγμές!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα, είναι η ευκαιρία σου, για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να συνεργαστείς με τους άλλους και να γνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από αυτούς! Θα πρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με διάφορους τρόπους, να βελτιώσεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά ερωτικά και συναισθηματικά, απολαμβάνοντας τρυφερές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία, για μία νέα γνωριμία! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να κάνει βήμα το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα πρέπει να σοβαρευτείς, να συγκεντρωθείς, να προσγειωθείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητα σου! Οφείλεις να αποκτήσεις πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των παροντικών αυξημένων υποχρεώσεων που θα έρθουν! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεται η σχέση σου! Βρες τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα του δεσμού σου και πως να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου, όπως τις αρχές! Αν είσαι ελεύθερος, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για εξόδους διασκέδασης, καλοπέραση, κοινωνικές δραστηριότητες και απολαύσεις! Έχεις την ευκαιρία, να αναπτύξεις με διάφορους τρόπους, τις δημιουργικές πλευρές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο παιχνιδιάρικη και –γιατί όχι- παιδική διάθεση και κέφι! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου! Απολαμβάνεις ρομαντισμό, αγάπη, πάθος αλλά και εκπλήξεις από το άλλο σου μισό! Επιπλέον, είναι σίγουρο πως αν δραστηριοποιηθείς, θα πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο που έχεις για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ενθουσιασμό, κατακτήσεις, χαρά, φλερτ και θαυμαστές!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις, να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές και οικογενειακές σου σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη συμπεριφορά! Προσπάθησε να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων και της κατάστασης μέχρι τώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου, αλλά και να προετοιμαστείς, ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις σε σπίτι και οικογένεια!Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου τώρα για την πολυαναμενόμενη ευκαιρία για επανασύνδεση! Ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει και αν κινηθείς ορθά, θα πετύχεις την επανένωση σας! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να μπερδέψεις τον σύντροφο σου με την κυκλοθυμία σου, τα παράπονα σου και την πιθανή γκρίνια σου!