Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 7/7

0
922

Κριός

Ο Άρης στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) σε πολλά επίπεδα. Οι ευκαιρίες που δίνονται είναι ιδανικές τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Καλούμαστε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δυναμισμός και την ωριμότητα που εναρμονίζονται μέσα από αυτή την όψη. Αν καταβάλουμε τις απαραίτητες προσπάθειες θα δούμε σημαντικές εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής μας και θα οδηγηθούμε σε μία νέα πορεία βάσει των στόχων και των φιλοδοξιών μας.

Ταύρος

Στη σχέση σου, αν είσαι Ταύρος δέχεσαι γεγονότα από ανασφάλεια και αδυναμία, συναισθήματα που πρέπει να αλλάξεις το γρηγορότερο, ακόμη κι αν φοβάσαι να μείνεις μόνος σου γιατί στο τέλος θα τα βάλεις με τον εαυτό σου και αυτό θα είναι περισσότερο επίπονο. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, κάτι καλό έρχεται τώρα στη ζωή σου που θα έχει τα θεμέλια να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό.

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα με μία έκπληξη που σε περιμένει από το σύντροφό σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Εάν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες και ζήσεις καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά και μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Λέων

Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να γνωρίσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

Παρθένος

Σήμερα δεν έχεις διάθεση για κουβεντούλες και ατέρμονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα ο σύντροφος σου να νιώθει πως δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον. Φρόντισε φίλε Παρθένε για το καλό της σχέσης σου, να μη δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, οι θετικές όψεις της ημέρας θα αλλάξουν αυτή την κατάσταση και θα σου φέρουν καλές εξελίξεις.

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις κάποιες ιδέες που θα είναι πολύ καλές για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και θα δώσεις και πολύ μεγάλη χαρά και στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι σπουδαίο στη ζωή σου, η μέρα σε ευνοεί, μπορείς να σαγηνεύσεις όποιον θέλεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες σου να πάνε χαμένες!

Σκορπιός

Μίλησε σήμερα με το σύντροφό σου και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που σε ενθουσιάζει μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει και η καινούργια γνωριμία; Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και το σύντροφό σου σχετικά με αυτά που σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα να εμβαθύνεις περισσότερο στη σχέση σου και να πεις ανομολόγητες σκέψεις σου. Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι ελεύθερος και διεκδικείς κάποιο πρόσωπο. Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Αιγόκερως

Μουρμούρα, απαιτήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες σήμερα θα ρίξουν «μελάνι» στην ερωτική σου σχέση και θα κάνουν και εσένα και το ταίρι σου να δείτε μαύρα όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σας προβληματίζουν. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος πρέπει να σκεφτείς ένα πράγμα για σήμερα: αν δε διαγράψεις για τα καλά το αισθηματικό παρελθόν από μέσα σου, θα σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Υδροχόος

Η αισθηματική σου ζωή φίλε Υδροχόε μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη από ότι είναι αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα. Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε επιφυλακή, μην το ξεχνάς!!! Εσύ που είσαι αδέσμευτος να περιμένεις μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο. Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του.

Ιχθύς

Στη σχέση σου υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση, φίλε Ιχθύ. Ωστόσο μη λειτουργήσεις παρορμητικά. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος, για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στη ζωή σου, οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία που θέλεις.