Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 7/4

331

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, θα έχεις την ανάγκη των όμορφων πραγμάτων και θα θέλεις, όπου γυρίζεις το μάτι σου, αυτό που αντικρίζεις να σου προκαλεί θαυμασμό κι ευχαρίστηση. Περνάς πολλές ώρες μελετώντας το περιβάλλον σου, προσπαθώντας να δημιουργήσεις έναν χώρο γεμάτο ομορφιά και αρμονία. Η καλαισθησία είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου, ενώ δε σε ικανοποιεί κάτι υποδεέστερο του τέλειου. Έτσι έχεις καταφέρει, όποιος μπαίνει στο χώρο σου, να εντυπωσιάζεται.

 

Ταύρος
Έχεις βάλει κάποιους στόχους, Ταύρε μου, και διαρκώς τους αναβάλλεις. Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα και δώσε έναν τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν καταλάβεις ότι τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

 

Δίδυμος
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Δίδυμε. Θα σου συνιστούσα, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Αγχώνεσαι για να προλάβεις διάφορες δουλειές που έχεις και κάνεις βιαστικές κινήσεις.

 

Καρκίνος
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, Καρκίνε. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα, που σε κουράζουν. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

 

Λέων
Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Λέων μου. Δε θέλουν όλοι το καλό σου. Χρήσιμο είναι, να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις, πολλές φορές κάνει τους άλλους να περνούν την καλοσύνη σου για αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

 

Παρθένος
Φαίνεται πως θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, Παρθένε μου. Πρέπει να κατανοήσεις όμως, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

 

Ζυγός
Ο εκνευρισμός σου σήμερα, Ζυγέ μου, θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό είναι, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Να ξέρεις, ότι έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

 

Σκορπιός
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, Σκορπιέ μου, έχουν φέρει πίσω τα σχέδια σου. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων, μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!

 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες, που έχουν σχέση με θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του. Επιπλέον, θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά, που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για κάτι, αν δε θέλεις να εκτεθείς.

 

Αιγόκερως
Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Αιγόκερέ μου, και καλείσαι να λύσεις αμέτρητα προβλήματα, δυστυχώς και των δικών σου ανθρώπων. Βάλ’τα όλα σε μία σειρά, για να αντιμετωπίσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Έχεις πάρα πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που πρέπει να λυθούν άμεσα και σε προβληματίζουν πάρα πολύ. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, για να νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος
Οι ευθύνες που έχεις, Υδροχόε μου, θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στα προβλήματα που βιώνεις. Μην τα παρατάς τώρα. Να θυμάσαι, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

 

Ιχθύς
Μπορείς, Ιχθύ μου, με ψυχραιμία και ισορροπία, να λύσεις διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο. Αρκετές υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Το βράδυ, καλό είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.