Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2/9

0
965

Κριός

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία που θα σου φέρει πολύ χαρά.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα παράπονα που έχεις από τη συμπεριφορά του. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μη χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στον άνθρωπό σου, ώστε να μπορείτε και οι δύο να περνάτε πολύ καλά στη σχέση. Κι αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, καλό θα είναι να αναθεωρήσεις λίγο τους τρόπους που ψάχνεις να συναντήσεις το έτερόν σου ήμισυ! Οι πιθανότητες να βρεις κάποιον να σε γοητεύσει θα αυξηθούν σημαντικά, αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός απέναντι σε όλα και σε όλους.

 

Καρκίνος

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος, που θα σας φτιάξει το κέφι.

 

Λέων

Στη σχέση σου φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπο με όχι και τόσο ευχάριστες συζητήσεις. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος σου, φρόντισε να απομακρυνθείς από μυστικές σχέσεις γιατί η μέρα θα σου προκαλέσει μπελάδες και συγκρούσεις.

 

Παρθένος

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα. Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Μόνο μη βιάζεσαι, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και καλά θα κάνεις να μη φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση και σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην πτοείσαι από τη στασιμότητα των ημερών και συνέχισε τις προσπάθειές σου, γιατί το φως στον ορίζοντα πολύ γρήγορα θα εμφανιστεί για εσένα, από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.

 

Σκορπιός

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί!

 

Τοξότης

Στην αισθηματική σου ζωή, αν υπάρχουν κάποιες υποψίες που αφορούν την πίστη του συντρόφου σου, καλό θα είναι να τις αγνοήσεις εφόσον δεν είσαι σίγουρος, γιατί το μόνο που προκαλούν είναι καχυποψία και αρνητική συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, συνέχισε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

 

Αιγόκερως

Στην αισθηματική σου ζωή, θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα σου χαρίσει πολύ όμορφες στιγμές. Αν πάλι είσαι μόνος, αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να πετύχεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Υδροχόος

Στη σχέση σου, μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτισμό σου και διασκέδασε αυτό το βράδυ όσο περισσότερο μπορείς. Κι αν δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, δέξου την πρόσκληση ενός ατόμου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και γνώρισέ το καλύτερα.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, τα αισθηματικά σου χρειάζονται και τη δική σου συμμετοχή για να εξελιχθούν καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους ουσιαστικά και να νοιαστείς για τον σύντροφό σου και τα προβλήματα που ενδεχομένως περνάει. Μην αμελείς τις ευθύνες σου αν θέλεις να παραμείνεις δεσμευμένος. Οι ελεύθεροι πάλι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα φτιάξει τη διάθεσή σας.