Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2/8

0
399

Κριός

Φίλε Κριέ, στα αισθηματικά σου δυστυχώς τα προβλήματα και η ανασφάλεια εισρέουν στη σχέση σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Σήμερα είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ατμόσφαιρα, αν είσαι διατεθειμένος να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, κάνε τη βόλτα σου και κοίταξε με πιο θετικό μάτι κάποιους ανθρώπους που σε πλησιάζουν εδώ και καιρό δείχνοντας το ενδιαφέρον τους.

 

Ταύρος

Η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, αν είσαι Ταύρος. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις τον σύντροφό σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Και για τις μοναχικές ψυχές, τα πράγματα προμηνύονται καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα σας χαρίσει η μέρα θα σας ενθουσιάσουν.

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε μπορείς αυτήν την Κυριακή που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας για να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια αξιόλογη γνωριμία, μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με μία παλιά σου σχέση; Τακτοποίησε τώρα που το πλανητικό σκηνικό είναι κατάλληλο, όσους ερωτικούς λογαριασμούς σου έχουν μείνει από το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα στη σχέση σου και να προχωρήσεις με τον σύντροφό σου μπροστά, απαλλαγμένος από φαντάσματα του παρελθόντος. Αν είστε μόνοι, οι συγκυρίες είναι πολύ θετικές για να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.

 

Λέων

Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις την κατάλληλη παρέα για να συνεχίσεις την ζωή σου.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα σε κυριεύσουν κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά, αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μην αφήνεις την αισιοδοξία να απομακρύνεται από κοντά σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, κινήσου μεθοδικά, προσέγγισε τον στόχο σου διακριτικά και ρομαντικά και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Αν αυτό τον καιρό ψάχνεις το άλλο σου μισό, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να το βρεις. Κάποιος, κάπου εκεί έξω, περιμένει να τον συναντήσεις!

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας. Οι αδέσμευτοι, μάλλον πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σας ζωή για να μπορέσετε να βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, η σημερινή Κυριακή ευνοεί πολύ την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά της και να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις πιο διαλλακτικός, θα δεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, να εξαφανίζονται. Αν δεν είσαι σε σχέση, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις μία ξεκούραστη Κυριακή με ηρεμία και ερωτική διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι πλανήτες ευνοούν τα φλερτ και τις γνωριμίες. Μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι και βγες έξω, να το αναζητήσεις δυναμικότερα!!! Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

 

Υδροχόος

Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και τα γλυκά συναισθήματα του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει αυτόν που ψάχνεις, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που επιθυμείς.

 

Ιχθύς

Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να γίνεις πιο δοτικός και τρυφερός με τον σύντροφό σου, ώστε να αισθάνεται και αυτός ασφαλής μαζί σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχεις μόνο εσύ ανάγκες και ανασφάλειες, αλλά και εκείνος. Οι αδέσμευτοί του ζωδίου περάστε ένα ευχάριστο απόγευμα παρέα με τους πολύ καλούς σας φίλους και μιλήστε για όλα όσα σχεδιάζετε να κάνετε από εδώ και στο εξής. Οι συμβουλές τους θα αποδειχθούν πολύτιμες.