Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2/5

0
788

Κριός

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

 

Ταύρος

Αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος που έχεις σε άλλους τομείς, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις επιρροές που σου στέλνει η σημερινή όψη, είτε για να επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα είτε για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου, θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα, γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο βάλεις στο μυαλό σου.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Eσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, κάνε κινήσεις για ν’ ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου μέσω των social media. Διαφορετικά θα τριγυρνάς στους ίδιους και στις ίδιες.

 

Λέων

Προσπάθησε να ξεχάσεις αρνητικές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν στη σχέση σου και μη δίνεις περισσότερη έκταση από όσο χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν, αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από τη μεριά του.

 

Παρθένος

Τη σημερινή μέρα μπορείς να περάσεις υπέροχα, φίλε Παρθένε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις. Εσένα που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, σε περιμένει ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό βράδυ με στενούς σου φίλους μέσω των social media. Φρόντισε να το απολαύσεις και μην κολλάς συνέχεια την σκέψη σου στη μοναξιά.

 

Ζυγός

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή πορεία αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργούν κάποια μικρά συννεφάκια στη σχέση σας. Η σημερινή θετική όψη ευνοεί κι εσένα που δεν έχεις μόνιμη παρέα, προκειμένου να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις μέσω των social media.

 

Σκορπιός

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις επωμιστεί το τελευταίο διάστημα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Όσο για σένα που δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις.

 

Τοξότης

Στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που δε θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και μην ξεχνάς ότι συχνά τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει τίποτε στη ζωή σου, το αποψινό βράδυ θα ανεβάσει τόσο τη γοητεία σου, που σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

 

Αιγόκερως

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, πρόσεχε σήμερα τα λόγια σου προς τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις αψιμαχίες μαζί του χωρίς λόγο. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, κάνε λίγη υπομονή και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί. Στο χέρι σου είναι!

 

Υδροχόος

Έχεις κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου, που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου, τόσο για τα καλά όσο και για τα άσχημα. Μίλησε λοιπόν μαζί του και ξελάφρωσε την ψυχούλα σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνος σου, προσπάθησε να γεμίσεις τον χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

 

Ιχθύς

Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε κατανοεί και συμπάσχει στις ανησυχίες σου. Μην τον αφήνεις άλλο λοιπόν έξω από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ παρέα με τους πολύ στενούς σου φίλους μέσω των social media.