Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 18/1

487

Κριός

Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα. Θα ανακαλύψεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντικρούσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις στον σύντροφο τα νεύρα σου από τη δουλειά κι επίσης , μην προσπαθείς να του επιβληθείς με κάθε τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο, μην μπερδεύεις τη συναισθηματική ζωή με δουλειά και φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πραγματοποιείται η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου. Οφείλεις, λοιπόν, οπωσδήποτε, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές με τον σύντροφό σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία πειραματισμού, ο οποίος δε θα σε ωφελήσει. Αντίθετα, θα σε εκθέσει. Μην παρασύρεσαι λοιπόν από πάθη!

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με τη Σύνοδο Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις προκύψουν. Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στο λάθος άτομο, που για άλλη μία φορά θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά τη σχέση σου και πιθανόν να σε βάλει σε μία διαδικασία εσωτερικού «ψαξίματος», σχετικά με τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα θα επηρεάσει και πιθανόν να πλήξει τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών. Αν είσαι ελεύθερος, λανθασμένα παρασύρεσαι σε περιπέτειες και περίεργες σχέσεις, που στο τέλος θα σε πληγώσουν. Αν είσαι δεσμευμένος και εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στη σχέση σου, τώρα δείχνουν το μέγεθός τους και αναγκάζεσαι να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση, ηρεμία και λογική. Απόφυγε ρήξεις, οπωσδήποτε.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από άγχος, τρέξιμο και αρκετή κούραση. Η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, που πραγματοποιείται σήμερα, σε αναγκάζει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα τη ροή της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητα της σχέσης σου και φρόντισε να μην παρασύρεσαι σε αυστηρή κριτική του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με τη σημερινή Σύνοδο Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, να ενεργοποιεί κρίση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, τη δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι.  Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τη ρομαντική αυτή περίοδο, με όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και απόφυγε απαιτήσεις και κόντρες χωρίς όρια. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα θελκτικός και χορταίνεις κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού. Όμως, πρέπει να προσέξεις την τάση σου για λάθος έρωτες, που στο τέλος σε πληγώνουν.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει εντάσεις, κόντρες ή και σοβαρές συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση. Καλύτερα να πεις όχι σε μία κίνηση προς έναν παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και πολύ πιθανόν να σε πληγώσει.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα, με την Σύνοδο Ερμή-Κρόνου, χρειάζεται προσοχή. Να είσαι τολμηρός στα λόγια σου, επικοινωνιακός, αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, απότομος, αγενής, ανέντιμος, επιπόλαιος κι εριστικός. Αν είσαι δεσμευμένος, η όψη της ημέρας επηρεάζει την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή. Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες και τα μηνύματα που περιμένεις, αλλά μη βιαστείς να απαντήσεις ή να ανταποκριθείς στα διάφορα καλέσματα. Είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις κι επιλογές.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τη σημερινή όψη Συνόδου Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στη διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα θα τα δεις να απειλούνται. Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις ανούσιο φλερτ κι επιφανειακούς θαυμαστές. Δεν έχεις πια διάθεση για σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου είναι γεμάτη συγκινήσεις και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, τη ζήλια και την κτητικότητα σου, που σίγουρα θα προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή. Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν. Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος αγάπες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δείξεις τη μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Εμμονές, σκέψεις και θυμός βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει τη σχέση σου με τον σύντροφό σου.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα, με την Σύνοδο Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και τη λογική σου, αλλά και τις εμπειρίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, μη γυρνάς σε έναν έρωτα παλιό ή απωθημένο, γιατί θα πληγωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με τον σύντροφο, πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, ώστε να ηρεμήσεις. Απόφυγε, οπωσδήποτε, ένα παρασκηνιακό ενδιαφέρον που τώρα σε παρασύρει, διότι υπάρχει περίπτωση να εκτεθείς.

 

Ιχθύς 

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για τη σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και τη λογική. Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό ενδιαφέρον μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, τώρα αποκαλύπτεται. Θα πρέπει, όμως να αποφύγεις προκλητική συμπεριφορά, ώστε να μην εκτεθείς και να μην παρεξηγηθείς.