Πιες αυτό κάθε πρωί για να κάνεις αποτοξίνωση

0
64
Τα it-girls που έχουν τρελαίνονται για τον χυμό σέλινου, γιατί καθαρίζει τον οργανισμό, καταπολεμά την κατακράτηση νερού και σε γεμίζει με βιταμίνες. Ενώ ταυτόχρονα εξουδετερώνει το αίσθημα της πείνας.

Χυμός σέλινου, το νέο πότο που θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος το καλοκαίρι και υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί λόγοι για να τον πίνεις κάθε πρωί.

Όπως κάνουν ήδη οι πιο συνειδητοποιημένοι διάσημοι σε θέματα υγείας. Η Miranda Kerr, η Kylie Jenner και η Rosie Huntington-Whiteley.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις συνειδητοποιημένες για την υγεία διασημότητες που βασίζονται στον χυμό σέλινου για να αναπληρώσουν τα πρωινά τους θρεπτικά συστατικά: βιταμίνες Α και Κ (που παίζουν βασικό ρόλο στη διαδικασία πήξης του αίματος και εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα των πρωτεϊνών που σχηματίζουν και διατηρούν τα οστά), φυτικές ίνες, σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο.

Επιπλέον, ο χυμός σέλινου είναι ιδιαίτερα ξεδιψαστικός λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε νερό, γεγονός που τον καθιστά το ιδανικό καλοκαιρινό ρόφημα. Για να μην αναφέρουμε ότι μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο όταν πρόκειται για απώλεια βάρους.

Πηγή: dikaiologitika.gr