Οι εμφανίσεις των κοριτσιών που ξεχώρισαν στο χθεσινό live του survivor

0
989

Μετά από 6,5 μηνές ολοκληρώθηκε το φετινό Survivor με την αγωνία να «χτυπα» κόκκινο για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ο Στάθης Σχζας και ο Άρης Σοϊλέδης αναμετρήθηκαν για το μεγάλο έπαθλο με τον πρώτο να κερδίζει τα 100.000 ευρώ. Φυσικά από τον χθεσινό τελικό δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι πρώην πάικτες του reality επιβίωσης. Και εμείς συγκεντρώσαμε τις 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

Τα χρώματα που επικράτησαν στον τελικό του Survivor όσο αφορά στις εμφανίσεις των κυριών που έδωσαν το «παρών» ήταν το λευκό και το μαύρο. Τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια του Survivor επέλεξαν είτε λευκά, είτε μαύρα σύνολα.

Φυσικά, από το πλευρό των δυο φιναλιστ δεν έλειψαν οι οικογένειές τους, αλλά και οι σύντροφοί τους: με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη Μαρία Αντωνά να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Ακόμη στο Άλσος Βείκου στο Γαλάτσι βρέθηκαν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Πελαγία Καζολέα, η Άσπα Πρεδέρη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και άλλα πρόσωπα που τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

 

Πηγή:okmag.gr