Διάσημα ζευγάρια δίνουν τις δικές τους συμβουλές για μακροχρόνιες σχέσεις

0
681

Τι συμβουλές δίνουν για επιτυχημένες σχέσεις;

Αν μια επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση αποτελεί πρόκληση στην κανονική ζωή, ο χώρος του θεάματος- ειδικά όταν μιλάμε για το Hollywood- φτάνει τη δέσμευση στη σφαίρα του ακατόρθωτου.

Ωστόσο, υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν ότι η αγάπη μπορεί να επιβιώσει από μια επιτυχημένη καριέρα, μια σειρά πειρασμών, υπέρογκη, διαρκή έκθεση και προσωπική φιλοδοξία. Διάβασε παρακάτω τις συμβουλές των ζευγαριών του Hollywood που “το κρατάνε αληθινό”:

Meryl Streep και Don Gummer

“Πρέπει να μιλάς με τον σύντροφό σου για όλα τα θέματα που προκύπτουν ακόμη και για τα πιο ασήμαντα. Να ακούς τα προβλήματά του, τις σκέψεις του και να αποδεχθείς ότι δεν θα έχεις πάντα δίκιο. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο”, έχει δηλώσει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

​Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick
“Φιλία πάνω απ’ όλα. Η χημεία και ο ρομαντισμός είναι σημαντικοί, αλλά μια σταθερή φιλία είναι το βασικό συστατικό μιας σχέσης που διαρκεί.”.

Michelle Obama & Barack Obama
“Δέξου τις δυσκολίες. Να είσαι ρεαλιστής και να έχεις επίγνωση από την αρχή της σχέσης, ότι θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Το πρώτο βήμα σε ένα γάμο είναι να παραδεχτείς ότι θέλει σκληρή δουλειά και να αφοσιωθείς σε αυτόν”.

Goldie Hawn και Kurt Russell​

“Μάθε να ακούς και ζήσε τη στιγμή. Μην προγραμματίζεις τα πάντα για το μέλλον, προσπάθησε να γίνεις ο καλύτερος σύντροφος για τον άνθρωπό σου στο παρόν και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν”.

Olivia Palermo και Johannes Huebl​

“Μίλα πολύ και συχνά. Τα φορτωμένα προγράμματα και οι διαφορετικές καριέρες κάνουν δύσκολη την ουσιαστική επικοινωνία με το άλλο σου μισό, γι’ αυτό εξοικονόμησε χρόνο μαζί του, κλείσε τις συσκευές και μίλησε ειλικρινά μαζί του.”

Beyonce και Jay-Z
“Διαχώρισε τον άνθρωπό σου από το επάγγελμά του. Όταν η ζωή γεμίζει με επιτυχία, εγωισμό και προσωπικά κατορθώματα, η σχέση σου χρειάζεται μια σταθερή βάση. Το να γνωρίζεις τον άνθρωπό σου ανεξάρτητα από τη δουλειά και την επιτυχία του, υπενθυμίζει και στους δύο τις πρωταρχικές σας αξίες και τους λόγους που είστε μαζί.”

Emily Blunt και John Krasinski
“Να ενθαρρύνεις τον σύντροφό σου. Μην τον κρατάς πίσω.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ