Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2/1

0
978

Εσύ που είσαι σε σχέση ειδικά, θα τραβήξεις μεγάλο λούκι αφού θα βγει η κτητικότητά σου προς τα έξω με τόση ευκολία που δε θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Μαζέψου. Εν ανάγκη αντί να μιλάς τρώγε μελομακάρονα μη γίνουν τα Χριστούγεννα πεδίο μάχης.

Αν είσαι μόνος κι έχεις βάλει στόχο κάποιο αθώο πλάσμα, μη σκέφτεσαι και πολύ πώς θα το ρίξεις  στα δίχτυα σου. Όρμα, φλέρταρε μέχρι τελευταίας ανάσας και πέρνα καλά. Και καλές γιορτές!

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, προσοχή αυτή τη βδομάδα. Δεν είναι κι η καλύτερη κι έρχεται κι έκλειψη στον Αιγόκερω να ζορίσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Οπότε αν είσαι σε σχέση καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το δικαίωμά σου στο να παραμείνεις σιωπηλός γιατί ό,τι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Δε λέω τίποτα περισσότερο. Τα είπα όλα.

Αν είσαι μονάχος κι αναρωτιέσαι πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας, μάλλον τώρα θα κάνει ένα πέρασμα σαν γκεστ σταρ, αλλά μην επενδύσεις πάνω του. Φευγαλέο ρομάντζο ισούνται με καθόλου ρομάντζο.

 

Δίδυμος

Να το πάλι, έτοιμο για το λάθος είσαι κι αυτή τη βδομάδα, Διδυμάκι μου. Αυτή η έκλειψη στον Αιγόκερω απελευθερώνει τα πάθη σου και να δω πώς θα σε συμμαζέψω.

Εσύ ξεκίνα να συμμαζεύεις το μυαλό σου που κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας που τρελαίνουν το άλλο σου μισό. Μπορείς άνετα να του μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί αντί να το παίζεις σεναριογράφος της κακιάς ώρας.

Το παρελθόν χτυπά την πόρτα σε σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος και καλά θα κάνεις να μην του ανοίξεις, εκτός βέβαια αν θες να ξύσεις παλιές πληγές. Μπορεί και να σου αρέσει να τυραννιέσαι, δεν ξέρω!

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, προετοιμάσου για αναταραχές αυτή τη βδομάδα που μάλλον θα προκαλέσεις ο ίδιος αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου. Με την έκλειψη στον Αιγόκερω μπορεί και να γίνεις λιγάκι πιο παρανοϊκός απ’ ότι είσαι.

Αν αισθάνεσαι πως πνίγεσαι στη σχέση σου τότε αντί να συμπεριφέρεσαι σαν παλαβός, καλό είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου την κατάσταση προτού προκαλέσεις διπλωματικό επεισόδιο. Το πιθανότερο είναι απλώς να περνάς κρίση και να προκαλείς στο σύντροφό σου μεγαλύτερη.

Εσύ που είσαι μόνος κι αναζητάς τον έρωτα, κράτα τα μάτια σου ορθάνοιχτα γιατί ενδέχεται το Κάρμα να χτυπήσει αλύπητα αυτή τη βδομάδα.

Λέων

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη Λιοντάρι μου κι εσύ δεν είσαι από τους τύπους που αφιερώνεις όλη σου τη ζωή σε αυτή. Τι έχεις πάθει; Τι σου συμβαίνει και δε σε αναγνωρίζω;

Καλό θα ήταν να δώσεις λίγη σημασία στον άμοιρο το σύντροφό σου αυτή τη βδομάδα, πριν πακετάρει τα πραγματάκια του, πάρει τα μελομακάρονα που σου έφτιαξε με αγάπη και το σκάσει με κάποιον που του δίνει λίγη σημασία. Και θα μείνεις και χωρίς μελομακάρονα!

Αν πάλι θες να βρεις τον έρωτα έχω μία σοβαρή ερώτηση να σου κάνω. Πώς θα γίνει αυτό όταν έχεις γίνει ερημίτης και μουντρούχος; Όχι απάντησέ μου, πώς;

Παρθένος

Προσοχή σε τι λες και τι κάνεις, Παρθενάκι μου, γιατί αυτή η έκλειψη ηλίου στον Αιγόκερω σε έχει βάλει στο μάτι και δε θα της γλιτώσεις με τίποτα.

Μη λες πολλά στο ταίρι σου ειδικά όταν νιώθεις έντονη ανάγκη να το προκαλέσεις. Δε θα νικήσεις, μάλλον θα βρεθείς σε δύσκολη θέση κι άντε μετά να βρεις τον τρόπο να ζητήσεις συγγνώμη. Που δε θα το κάνεις, γιατί είσαι και εγωιστής. Άντε!

Ένας παλιός έρωτας μπορεί να αναζωπυρωθεί μόνο αν πιστεύεις πως μπορεί να έχει διαφορετική κατάληξη από την πρώτη φορά. Διαφορετικά, πάρε πυροσβεστήρα, σβήσε τη φλόγα και φύγε τρέχοντας.

Ζυγός

Συναισθηματική εβδομάδα σε περιμένει Ζυγέ μου που μπορεί να είναι γεμάτη με κλάματα, γέλια, αλλαγές, αγάπη, αλλά και έντονους προβληματισμούς έτσι για να μη βαρεθείς.

Αν θες να αλλάξεις κάτι στη σχέση σου, το πρώτο άτομο που πρέπει να το μάθει είναι ο σύντροφός σου. Απλώς στο υπενθυμίζω, γιατί έχεις πάρει φορά και ξεχνάς πως δεν είσαι μόνο εσύ κι ο εαυτός σου σε αυτή τη σχέση.

Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι πριν ξεκινήσεις κάτι νέο, να βάλεις ένα οριστικό τέλος στο παρελθόν σου, γιατί έχεις την τάση να τα ανακατεύεις και τα δύο και να τα κάνεις κουλουβάχατα.

Σκορπιός

Σκορπιδάκι μου, καλά θα κάνεις αυτή τη βδομάδα να στηριχθείς μονάχα στον εαυτό σου και να μην ενδώσεις σε συμβουλές τρίτων που απλώς θέλουν να κάνουν άνω κάτω τη ζωή σου!

Μπορεί να νιώσεις λιγάκι παραμελημένος αυτή τη βδομάδα από το άλλο σου μισό, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να γίνεις αυτοκαταστροφικός και να ψάξεις αλλού προσοχή. Σοβαρέψου και επικοινώνησε με το ταίρι σου πριν γίνει το κακό!

Εσύ που είσαι μόνος, θα κάνεις μεγάλη αίσθηση σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσεις και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένας μεγάλος παθιασμένος έρωτας. Καιρός ήταν!

Τοξότης

Τοξοτάκι μου συγκεντρώσου. Το μυαλό σου μόνο μέσα στο κεφάλι σου δεν είναι αυτές τις μέρες. Πού ταξιδεύεις πάλι, κι αν ταξιδεύεις, γιατί αφήνεις πίσω σου σημαντικά πράγματα;

Ασχολείσαι με ό,τι βρεθεί μπροστά σου εκτός από το ταίρι σου αυτή τη βδομάδα και να ξέρεις δε θα σου βγει σε καλό, γιατί ως πότε θα μπορέσει να αντέξει τέτοια αδιαφορία; Δεν απαντάς, ε;

Λες και δεν μπορείς να επικεντρωθείς στο μέλλον, γυρνάς στο παρελθόν για να βρεις τη σταθερότητα που έψαχνες. Και σε ρωτώ τώρα. Πώς γίνεται να νιώθεις ασφάλεια με κάτι που έχει τελειώσει; Μόνο εσύ ξέρεις, υποψιάζομαι, το λόγο.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ό,τι κάνεις αυτή τη βδομάδα θα καθορίσει το μέλλον σου γι’ αυτό πρόσεξε καλά τα βήματά σου. Μην αφήσεις τον σπάνιο παρορμητισμό σου να σε παρασύρει, την έβαψες!

Πριν κατηγορήσεις το ταίρι σου για αδιαφορία, αναισθησία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, σκέψου σοβαρά αν τελικά είσαι εσύ ο παράλογος και ζητάς πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει ο μέσος άνθρωπος. Και μετά αποφασίζεις αν θα μείνεις ή θα φύγεις.

Μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει πολύ, εσένα που είσαι μόνος, γι’ αυτό να είσαι βέβαιος αν θες να συνεχίσεις μαζί του, γιατί αν ξεκινήσεις σχέση τώρα, δύσκολα θα τελειώσει σύντομα.

Υδροχόος

Τελικά, Υδροχοάκι μου, από το παρελθόν κανείς δε γλιτώνει. Ούτε καν εσύ που είσαι τόσο πρωτοπόρος και κοιτάς πάντα μπροστά. Κι εκεί που είπες πως ηρέμησες, να λοιπόν που από το πουθενά σου κάνει έφοδο ένα πρόσωπο που νόμιζες πως είχες ξεχάσει.

Και καλά αν είσαι μόνος, δεν πειράζει, μπορείς αν θες να πας και στο φεγγάρι μαζί του.

Αν είσαι σε σχέση τι γίνεται; Ιδού η απορία. Θέλει προσοχή πως θα χειριστείς την κατάσταση, όχι τίποτ’ άλλο, μη σε αφήσεις χρονιάρες μέρες το ταίρι σου και πάρει μαζί του και το παρελθόν σου!

Ιχθύς

Ψαράκι μου, οι εκπλήξεις είναι πολλές αυτή τη βδομάδα. Δεν είναι όλες ευχάριστες, γι’ αυτό προετοιμάσου ψυχολογικά για έρωτα, αλλά και για πόλεμο.

Μη δίνεις δικαιώματα στο ταίρι σου να ζηλεύει, ούτε καν για αστείο, γιατί μπορεί όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό και να πρέπει να δίνεις εξηγήσεις για το τίποτα. Σε προειδοποίησα, μην γκρινιάζεις μετά!

Μπορεί μία φιλία να μετατραπεί σε έρωτα; Και φυσικά μπορεί. Αρκεί να υπάρχει θέληση και έλξη κι από τους δύο. Μην αποκλείεις τίποτα, απλώς απόλαυσέ το!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ