Λαμπερά εγκαίνια στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

0
80

Το White Christmas  άνοιξε τις πύλες του στο κοινό με μία λαμπρή τελετή εγκαινίων. Ένας υπέροχα διαμορφωμένος χώρος, στεγασμένος και προστατευμένος από τις καιρικές συνθήκες, μας ταξίδεψε σε έναν άλλο τόπο, γεμάτο πολύχρωμα φώτα, χιόνι, χριστουγεννιάτικο δέντρο, Αη Βασίλη, Νεράιδα του Χιονιού και πολλά ακόμα!

Το ταχυδρομείο του Αη Βασίλη βρισκόταν εκεί, όπου με τη βοήθεια των δραστήριων ξωτικών, έδιναν την ευκαιρία σε μικρούς , αλλά και μεγάλους, να γράψουν το γράμμα τους και στη συνέχεια να το παραδώσουν οι ίδιοι στον Άγιο Βασίλη που βρισκόταν εκεί! Παράλληλες δράσεις που μπορούσαν να απολαύσουν ελεύθερα τα παιδιά, όπως face painting και ανάγνωση παραμυθιών λάμβαναν χώρα ταυτόχρονα, προκειμένου να απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά. Κάθε λογής παιχνίδια, από καρουζέλ, τρενάκι, μέχρι συγκουόμενα και φυσικά το μοναδικό παγοδρόμιο 250 τ.μ. βρίσκονταν στη διάθεση του κοινού για να ζήσουν ακόμα πιο έντονα το πνεύμα των Χριστουγέννων. Τέλος, φυσικά γύρω γύρω σε όλο το μήκος και πλάτος του White Christmas ξετυλίγεται η υπέροχη και πολυποίκιλη χριστουγεννιάτικη αγορά με κάθε λογής λιχουδιές, αλλά και αντικειμένων διαφορετικών τύπων, όπως διακοσμητικών, κοσμημάτων και βιβλίων, που θα ενδιαφέρουν τους επισκέπτες του χριστουγεννιάτικου χωριού.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • xristougenniatiko

Για τους μικρούς φίλους, βρέθηκε στην έναρξη του φετινού White Christmas παρουσιάστηκε η Τίτα Μήτα μαζί με τον υπέροχο Όλαφ, οι οποίοι έπαιξαν και έκαναν διάφορες δραστηριότητες με τα παιδιά. Τη βραδιά ολοκλήρωσαν όμορφα και μουσικά η μπάντα του Μπιλ Γκάλγκου, που μοιράστηκαν μαζί μας υπέροχα τραγούδια έντεχνα και λαϊκά.

Το White Christmas θα λειτουργεί έως και τις 7 Ιανουαρίου, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο κοινό. Μέσα σε ένα ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ 2 στρεμμάτων, προφυλαγμένο απόλυτα από τις καιρικές συνθήκες, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν ποικίλες δράσεις.

Το White Christmas θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 έως και τις 22:00, ενώ Σαββατοκύριακα, αργίες και γιορτές θα λειτουργεί 10:00 – 22:00.

Το θέμα του φετινού White Christmas είναι η «Νεράιδα του Χονιού», η οποία συμβολίζει τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό του White Christmas, σας περιμένει από τώρα και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες:

•             τηλέφωνα 6974396473 (κ. Ζυγουράκης Ιωάννης),     6976709225 (κα. Τσίγγρου Έλενα)

•             στο facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=61552192662172

•             στο instagram

https://instagram.com/whitechristmas_ioannina?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Πηγή: epiruspost.gr