Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

0
26
Ομόφωνα ένοχο κήρυξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον Ηλία Μίχο για το βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ένοχο κατά πλειοψηφία κήρυξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον Ηλία Μίχο για το βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό. Το δικαστήριο, πηγαίνοντας «κόντρα» στην εισαγγελική πρόταση της Μαρίας Ελένης Νικολού, καταδίκασε τον φερόμενο ως ενορχηστρωτή της φρικιαστικής υπόθεσης άγριας σεξουαλικής κακοποίησης και εκπόρνευσης του ανηλίκου κοριτσιού για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και μαστροπεία.

Επιπρόσθετα, οι δικαστές έκριναν ένοχο τον Ηλία Μίχο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατοχή πορνογραφικού υλικού και οπλοκατοχή. Αθωος κριθηκε μόνο για την εμπορία της ανήλικης.

Αθώα η μητέρα για τη μαστροπεία

Το δικαστήριο αθώωσε την 38χρονη κατηγορούμενη μητέρα για τη μαστροπεία της κόρης κατά πλειοψηφία 5-2 και ομόφωνα για την πορνογραφια ανηλίκου. Αντιθετα, κατά πλειοψηφία την κήρυξαν ενοχή για εκβίαση.

Η μητέρα μετά την εκφώνηση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

Ένοχος κριθηκε ο 57χρονος αποκαλούμενος «Μιχαλης» για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη πορνογραφια ανηλίκου. Το δικαστήριο τον κήρυξε αθώο για τις γενετήσιες πραξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής.
πηγή: dnews.gr