Γλυκερία Μεμεκίδου: Θρήνος στην κηδεία της στην Κομοτηνή – Με την ελληνική σημαία η σορός για την κηδεία

0
178

Το τελευταίο αντίο λένε στην Κομοτηνή συγγενείς και φίλοι στην Γλυκερία Μεμεκίδου, την υποναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη με τους συνολικά πέντε νεκρούς Έλληνες – τρεις στρατιωτικούς και δύο μεταφραστές.

Η εξόδιος ακολουθία για την 46χρονη υποναύαρχο ψάλλεται στο ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής, Παντελεήμονα.

kideia-komotini-memekidou5
kideia-komotini-memekidou3
kideia-komotini-memekidou2
kideia-komotini-memekidou6
kideia-komotini-memekidou

Η σορός της άτυχης υποναυάρχου έφτασε στον ναό καλυμμένη με την ελληνική σημαία ενώ η εκκλησία είναι γεμάτη από εκατοντάδες κόσμου, εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής πολιτείας ενώ στον αύλειο χώρο τιμές απέδωσαν αγήματα του Στρατού και του Πολεμικου Ναυτικού.

Κηδεία Γλυκερίας Μεμεκίδου: Αγήματα από Στρατό Ξηράς και Ναυτικό αποδίδουν τιμές στην Κομοτηναία που χάθηκε τόσο άδικα στη Λιβύη, ως μέλος της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας www.xronos.gr

Posted by Χρόνος Εφημερίδα on Thursday, September 21, 2023

Όπως μετέδωσε το Action24 όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Γλυκερία Μεμεκίδου προσθέτοντας ότι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία στη Λιβύη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvofprlz34bd)

Η μητέρα της 46χρονης Γλυκερίας είπε για την κόρη της ότι είχε δύο μεταπτυχιακά, ένα διδακτορικό στην ογκολογία και στη διοίκηση και οικονομία της υγείας.

«Έκανε εισηγήσεις σε πολλά ιατρικά συνέδρια στα θέματα ογκολογίας και διατροφής. Σαφώς είχε και αγάπη και πήγε οικειοθελώς στη Λιβύη και μας ενημέρωσαν και από το Σώμα νωρίς για ό,τι έγινε» είχε αναφέρει μιλώντας στο MEGA πριν από λίγες ημέρες.

Πηγή: protothema.gr