Γιώργος Λάνθιμος: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας του ταινίας με την Έμα Στόουν

0
34
Τέσσερα Όσκαρ και περίπου 15 μέρες μετά, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, με πρωταγωνίστρια τη μούσα του Έμα Στόουν.

Η εταιρεία παραγωγής Searchlight έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου « Kinds of Kindness», η οποία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.

Στο καστ της ταινίας εκτός από την Έμα Στόουν πρωταγωνιστούν οι Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κουάλεϊμ, οι οποίοι συμμετείχαν στο οσκαρικό «Poor Things». Στην ταινία συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Τζο Άλγουιν, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Έμα Στόουν και τον Γιώργο Λάνθιμο το 2018 στην «Ευνοούμενη».

Ο Γιώργος Λάνθιμος, για το σενάριο της νέας ταινία συνεργάστηκε ξανά με τον παλιό του γνώριμο Ευθύμη Φιλίππου. Οι δυο τους υπογράφουν τα σενάρια των ταινιών: Ο Αστακός, Ο θάνατος του ιερού ελαφιού και το Dogtooth.

Σεναριακά η ταινία «Kinds of Kindness» είναι ένα τρύπτυχο παραμύθι, όπου αφηγείται τις ιστορίες τριών ανθρώπων: ένας άνδρας χωρίς επιλογή προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, ένας αστυνομικός ο οποίος ανησυχεί ότι η γυναίκα του, που αγνοείτο στη θάλασσα επέστρεψε και είναι άλλος άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης.

Η πρώτη ταινία, στην οποία συνεργάστηκαν Λάνθιμος κα Στόουν ήταν η «Ευνοούμενη», για την οποία η ηθοποιός ήταν υποψήφια για Όσκαρ β΄  γυναικείου ρόλου.

 

πηγή: dnews.gr