Γιάννενα: Τροχαίο με παράσυρση 13χρονου ποδηλάτη από αυτοκίνητο – Καταγγελίες για τον φωτισμό

0
427

Το τροχαίο με την παράσυρση του ανήλικου παιδιού σημειώθηκε το βράδυ σε επικίνδυνη διασταύρωση στα Γιάννενα. Ο 13χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο…

Ο ποδηλάτης έπεσε στο δρόμο μετά την παράσυρση στα Γιάννενα και στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου, που χτύπησε τον ανήλικο στην διασταύρωση σταμάτησε επί τόπου. Όπως έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, πηγή του κακού με τα αλλεπάλληλα τροχαία στην περιοχής είναι ο φωτισμός. Κάποιες νύχτες υπάρχει αλλά κάποιες άλλες όπως η χθεσινή όχι.

To τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου του 2023 στα Γιάννενα στις 22:30 επί της Οπλαρχηγού Παλάσκα στη συμβολή της με τη Μάξιμου Γραικού. Ειδικότερα 40χρονος οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν επί της Παλάσκα παρέσυρε 13χρονο ποδηλάτη που κινούνταν επί της Γραικού.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό ποδηλάτη και τον διακόμισε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Το παιδί φέρει ευτυχώς ελαφρά τραύματα και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Επί της Οπλαρχηγού Παλάσκα στο σημείο που έγινε το τροχαίο ατύχημα υπάρχει ελλειπής φωτισμός αφού δύο κολώνες φωτισμού σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής κάποια βράδια έχουν φως ενώ κάποια άλλα όχι.

Σημειώνεται παράλληλα ότι στον εν λόγω δρόμο έχουν συμβεί αρκετά τροχαία ατυχήματα και απαιτείται μεγάλη προσοχή. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων. Δείτε τις εικόνες του epirus-tv από τη διασταύρωση που σημειώθηκε η παράσυρση…