Το DEPON δεν είναι μόνο για τον πυρετό – 5 χρήσεις της Παρακεταμόλης που θα σας λύσουν τα χέρια

0
2013

Το DEPON δεν είναι μόνο για τον πυρετό – 5 χρήσεις της Παρακεταμόλης για τα μαλλιά, τον κήπο,το δέρμα, και το καθάρισμα.

Το  Depon και γενικά η παρακεταμόλη, δεν είναι μόνο σε θέση να μας ρίξουν τον πυρετό ή να μας ανακουφίσουν από τους πόνους.

Στο σημερινό άρθρο αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας 4 έξυπνα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια, χρησιμοποιώντας παρακεταμόλη .

Γιατί λοιπόν να μην χαλαλίσεις ένα DEPON παραπάνω για να φτιάξεις τα μαλλιά σου, να πλύνεις τα ρούχα σου και μερικά ακόμη έξυπνα κόλπα που δε θα πιστεύατε ότι μπορούσατε να κάνετε χρησιμοποιώντας απλά ένα με δύο χάπια DEPON. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Το μείγμα από μέλι & ασπιρίνη που θα σας κάνει να δείχνετε πιο νέες &όμορφες!

Φροντίστε τα μαλλιά σας με DEPON

Αν θέλετε να προσφέρετε επιπλέον φροντίδα στα μαλλιά σας τότε θα μοιραστούμε μαζί σας μία μυστική συνταγή. Σπάστε σε ένα γουδί 3 χάπια DEPON. Στην συνέχεια προσθέστε στο γουδί σαμπουάν. Ανακατέψτε και βάλετε στο μείγμα στο κεφάλι σας, κάνοντας ένα απαλό μασάζ. Ξεπλύνετε με νερό κι έτσι θα καταπολεμήσετε την πιτυρίδα.

φροντίστε_τα_μαλλιά_με_παρακεταμόλη_ 

Φροντίστε τον κήπο με DEPON

H παρακεταμόλη που είναι και το κύριο συστατικό του DEPON είναι σε θέση να σταματήσει την ανάπτυξη της μούχλας και του αιθυλενίου. Και η μούχλα και το αιθυλένιο είναι οι χειρότεροι εχθροί τω φυτών αλλά βρήκαμε για εσάς το φάρμακο που θα κάνει θαύματα στον κήπο σας.

Σπάστε μερικά χάπια και ανακατέψτε τα με νερό. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι. Αν ψεκάζετε το μείγμα τακτικά στα φυτά σας η μούχλα δε θα αποτελεί πια πρόβλημα για τον κήπο σας.

φροντίστε_τον_κήπο_με_depon_ 

Φροντίστε το δέρμα σας με παρακεταμόλη

Η παρακεταμόλη ή αλλιώς DEPON κάνει πολύ καλά στην ακμή και στα ξεσπάσματα της ψωρίασης. Αν λοιπόν ανακατέψετε 5 σπασμένα χάπια με 1/2 της κούπας χλιαρό νερό τότε μπορείτε να απαλλαγείτε από το ερεθισμένο δέρμα και να ανακουφιστείτε άμεσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλείψετε το μείγμα στην ερεθισμένη περιοχή.

φροντίστε_το_δέρμα_με_παρακεταμόλη_ 

Χρησιμοποιήστε το DEPON σαν απορρυπαντικό για τα ρούχα

Μερικοί λεκέδες δεν αφαιρούνται εύκολα από τα ρούχα. Ειδικά οι λεκέδες του ιδρώτα από τα λευκά μπλουζάκια. Μπορείτε όμως να σπάσετε 2 χάπια παρακεταμόλης και να προσθέσετε λίγο νερό. Ανακατέψτε μέχρι να πάρετε μία πάστα. Τρίψτε αυτή τη πάστα στους λεκέδες πριν βάλετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα.

 

φροντίστε_τα_ρούχα_με_depon_

Καθαρίστε το σίδερο με παρακεταμόλη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως με ντεπον θα καθαρίσετε το σίδερο

Πηγή : daddycool