Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Οι παθογένειες μιας κοινωνίας και μιας οικογένειας δεν διαφέρουν”

0
205

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά στο Provocateur για την επιτυχία του Maestro, τη δεύτερη σεζόν που έρχεται αλλά για το πώς οι κοινωνίες είναι αυτές που θέτουν τα εμπόδια στις σχέσεις των ανθρώπων.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλει να λέει ιστορίες. Αυτό αγαπά. Ξέρει ότι κάποιες φορές θα τις διηγηθεί εξαιρετικά, κάποιες άλλες, όχι και τόσο. Κι αυτό δεν τον ενοχλεί. Γενικά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τα έχει βρει με τον εαυτό του. Δεν ζει στο παρελθόν του. Παρόλο που έγινε ξανά viral φέτος ακόμη κι ως Χάρης από το Ντόλτσε Βίτα. Είναι έτοιμος να σταματήσει την υποκριτική γιατί νιώθει πιο ευτυχισμένος πίσω από τις κάμερες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγινε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της φετινής χρονιάς. Κάνοντας απλά τη δουλειά του. Δεν το παίζει influencer, δεν προσπαθεί να πουλήσει την προσωπική του ζωή, δεν ποστάρει ναρκισσιστικές selfies από την καθημερινότητά του. Έκανε μια σειρά που έγινε φαινόμενο και η πρώτη ελληνική παραγωγή που μπήκε στο Netflix. Κι αυτό προκάλεσε μια συζήτηση. Έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο fan club και, δικαιολογημένα, έχει και τους επικριτές του. Ο ίδιος το θεωρεί δικαιολογημένο και εξισορροπητικό. Δεν τον ενοχλούν οι  κακές κριτικές. Τον μόνο που τον απασχολεί είναι να κάνει τη δουλειά του. Όσο καλύτερα μπορεί. Ξενυχτάει μόνος του σε ένα γραφείο βλέποντας τους ήρωες του να παίρνουν ζωή και ενώ  -κυριολεκτικά- είναι στην πρώτη θέση του ελληνικού Netfix αυτός σκέφτεται μόνο τη ζωή των φανταστικών χαρακτήρων του Maestro.

Ναι, αναρωτήθηκε αρκετές φορές πώς θα φαινόταν σε ένα τηλεοπτικό κοινό η σχέση μιας 19χρονης με έναν 46χρονο. Τον απασχόλησε η μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ξέρει όμως ότι η συγκεκριμένη σχέση δεν κουβαλά τίποτα κακοποιητικό. Δεν πιστεύει ότι όλες οι ελληνικές οικογένειες είναι ομοφοβικές και δυστυχισμένες. Επουδενί.  Υπάρχει happy ending για τις γκέι ερωτικές ιστορίες. Αλλά, οι δικές του οικογένειες έχουν πάντα μια ροπή στην υπερβολή για να καταφέρει να περάσει το δικό του μήνυμα.

Πηγή: provocateur.gr