«Χάσαμε ένα μύθο»: Πέθανε η πιο αγαπημένη «Ελληνίδα μάνα» του TikTok

0
68
H είδηση του θανάτου της «Ελληνίδας μάνας» που αγαπήθηκε όσο λίγες σε Instagram και TikTok σκόρπισε θλίψη στους χρήστες των social media που λάτρευαν να παρακολουθούν τις «περιπέτειές» της.

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η μητέρα του Ελληνοαμερικανού κωμικού Gus Constantellis.

Η «Ελληνίδα μάνα του TikTok» αγαπήθηκε πολύ για το χιούμορ και την έντονη προσωπικότητά της. Ενώ ζούσε στην Αμερική, δεν ξέχασε ποτέ τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας της και έτσι παρέμεινε η κλασσική μητέρα και γιαγιά που μαγείρευε συνεχώς και δεν σταματούσε να φροντίζει τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Ο γιος της έγραψε στα social media:

«Η μαμά μου έπαθε εγκεφαλικό λόγω εγκεφαλικού ανευρύσματος ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα και δυστυχώς δεν θα αναρρώσει. Περάσαμε 4 μέρες στην Κρήτη μαζί της και θα βρισκόμασταν στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες των διακοπών μας. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι σε όλους εσάς που την αγκαλιάσατε και την αγαπήσατε όσο και εγώ. Είναι τόσο αστείο: Στην αρχή μισούσε που την κατέγραφα σε βίντεο, αλλά όταν άρχισε να βλέπει την απήχηση των βίντεο, της άρεσε τόσο πολύ. Η δημιουργία αυτών των βίντεο ήταν ένας τρόπος να τη γνωρίσουμε πέρα ​​από τους ρόλους που της επέβαλε η κοινωνία. Ελπίζω ότι κατάφερα να της δώσω μια φωνή που δεν είχε ποτέ και χαίρομαι πολύ που ήσασταν όλοι εδώ για να την ακούσετε. Ξέρω απλώς ότι θα καπνίσει ένα πακέτο εκεί πάνω. Χάσαμε έναν θρύλο».

Πηγή: dnews.gr