Αστυνομικός προσποιήθηκε ότι είναι σε υπηρεσία για ελεύθερη είσοδο σε Φεστιβάλ

0
109

O Αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, Hasnain Awan, απολύθηκε αφού προσποιήθηκε ότι ήταν σε υπηρεσία για να αποκτήσει δωρεάν πρόσβαση στα παρασκήνια, στο Μουσικό Φεστιβάλ All Points East.

Ο Awan φέρεται να εργάστηκε σε βάρδια για τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου στο Φεστιβάλ που διοργανώνεται στο πάρκο Βικτόρια του Λονδίνου, στις 28 Αυγούστου 2021, και τότε του δόθηκε περικάρπιο για να εκτελέσει τα καθήκοντα του, το οποίο φέρεται να το χρησιμοποίησε και την επόμενη ημέρα που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ο Αστυνομικός φέρεται να πήγε στο γραφείο διαπίστευσης του Φεστιβάλ και είπε στο προσωπικό ότι χρειαζόταν ένα καινούργιο βραχιολάκι, επειδή το δικό του κατασχέθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο αφού βάφτηκε με αίμα.

Το καινούργιο βραχιολάκι πιστεύεται ότι το έδωσε στον φίλο του, και ο ίδιος μπήκε χρησιμοποιώντας εκείνο που είχε φορέσει την προηγούμενη μέρα, εξασφαλίζοντας πρόσβαση και για τους δύο στις συναυλίες, χωρίς να πληρώσουν το εισιτήριο εισόδου αξίας 95 λιρών.

«Κατά τη δική του παραδοχή είπε ψέματα σε περισσότερες από μία περιπτώσεις και η επιτροπή διαπίστωσε ότι το έκανε για το δικό του συμφέρον. Ήξερε ακριβώς τι έκανε και ήταν επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά» αναφέρεται σε πόρισμα της αστυνομίας.

Πηγή: bestnews.gr