Αναστάσιος Ράμμος: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με την κούκλα σύντροφό του και οι στίχοι που της αφιέρωσε

0
343

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, που με τη φωνή και τα τραγούδια του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Ωστόσο ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια δε συνηθίζει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή, παρά μόνο με τα επαγγελματικά του. Πλέον ο τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με μια πανέμορφη κοπέλα και δεν το κρύβει.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Αναστάσιος Ράμμος με την κούκλα σύντροφό του αλλά και τους στίχους που της αφιέρωσε, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Αναστάσιος Ράμμος: Οι φωτογραφίες με τη σύντροφό του και οι στίχοι που της αφιέρωσε

Ο Αναστάσιος Ράμμος εδώ και κάποιους μήνες είναι ερωτευμένος με την Ζάνα Μαλίκη και δεν το κρύβει.

Η Ζάνα Μαλίκη είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, που είναι ηθοποιός και μάλιστα πρωταγωνιστεί στο τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Αναστάσιος Ράμμος με τίτλο «Της Κόλασης Φωτιά».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αναστάσιος Ράμος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένος και πολύ καλά με την σύντροφό του.

«Είμαι ερωτευμένος. Γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα που μιλάμε είμαι στην Θεσσαλονίκη για δυο ημέρες και μόλις μου έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, ένα φαντασματάκι. Θα γίνει tatoo artist», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, ο Αναστάσιος Ράμμος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικές φωτογραφίες με τη σύντροφό του, Ζάνα Μαλίκη και της αφιέρωσε κάποιους στίχους από το τραγούδι «Δίκταμο και νεράτζι».

Στην ανάρτηση βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιασμένο και να λάμπει από ευτυχία.

“Εσίμωσέ μου κι ήκουσα πάλι τη μυρωδιά τζη που ‘ναι γεμάτη έρωντα , δίκταμο και νεράτζι”, έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του Αναστάσιου Ράμμου με τη Ζάνα Μαλίκη.

Πηγή: bestofyou.gr