Όσα ξέρουν οι αιώνια single!

0
1175

Υπάρχουν άτομα που κάνουν σχέσεις, πού και πού, όταν βρίσκουν κάποιο αξιόλογο άτομο που να ικανοποιεί τα κριτήριά τους. Έπειτα υπάρχουν άτομα που κάνουν συνέχεια σχέσεις, δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, και κάπως έτσι καταλήγουν να χωρίζουν και να ξαναβρίσκουν τον έρωτα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.
Και μετά υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν να κάνουν σχέση τριάντα εννιά χρόνια, και αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την ζωή τους, επειδή περνούν και μόνοι τους καλά. Σχεδόν, δηλαδή. Επειδή μερικές αλήθειες έρχονται και σε χτυπάνε στο πρόσωπο, και σου θυμίζουν ότι οι αιώνια single άνθρωποι μάλλον δεν θα καταφέρουν να ηρεμήσουν ποτέ.

Το φανάρι μου κι εγώ
Οι φίλοι σου βρίσκουν τα ταίρια τους, εσύ γνωρίζεις τα ταίρια τους, μετά βγαίνετε όλοι μαζί, εκείνοι κάνουν αγκαλίτσες κι εσύ ψάχνεις τον σερβιτόρο για να παραγγείλεις κι άλλο ποτό. Που μας οδηγεί στο επόμενο…

Το ποτό μου κι εγώ
Επειδή και το αλκοόλ είναι μια μακροχρόνια σχέση, αν το καλοσκεφτείς. Και είναι εξίσου τοξική με τους ομηρικούς καυγάδες που κάνουν η Γιάννα κι ο Αλέξης*, με την διαφορά ότι το αλκοόλ δεν είναι άνθρωπος και δεν έχει αισθήματα που πρέπει εσύ να διαχειριστείς.

Να σου κάνω κονέ;
Υπάρχει κάτι που λέγεται μοναξιά, και κάτι που λέγεται απελπισία. Και τα προξενιά είναι για τους απελπισμένους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις νιώσει απελπισία, ότι δεν σου έχει φάει τα ‘σώψυχα κάτι βράδια που δεν μπορούσες να κοιμηθείς, αλλά αυτά δεν είναι πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν τρίτοι.

Ρεεεε, σε ζηλεύωωω
Όχι, Γιάννα, δεν με ζηλεύεις. Αν χωρίσεις με τον Αλέξη, στις πρώτες τρεις μέρες θα έχεις πέσει στα πατώματα και θα ουρλιάζεις. Και ποιος θα πρέπει να σε μαζεύει μετά; Εγώ. Οπότε κάτσε και απόλαυσε την συντροφιά σου.

Μπορώ να δω το Tinder σου;
α) Όχι, επειδή έκανες την επιλογή να μπεις σε σχέση, και δεν θα σε βοηθήσω να ξαναζήσεις τις μεγάλες σου στιγμές μέσα από την μίζερη προσπάθειά μου να βρω λίγο σεξ.
β) Μην τολμήσεις να ανοίξεις το Tinder μου, έχει φωτογραφίες με το πουλί μου εκεί μέσα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν έχεις βρει ακόμα κάτι…
ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ.

Για όλους έχει ο Θεός…
Και το ξέρεις πως σου το λένε με καλή πρόθεση αυτό, αλλά μέσα σου ξέρεις πως ο Θεός σε έχει εγκαταλείψει. Ο Θεός έχει να ασχοληθεί μαζί σου πάρα πολύ καιρό. Ναι, εντάξει, κι εσύ έχεις να πας στην εκκλησία από την πρώτη γυμνασίου, αλλά εσύ είσαι άνθρωπος και ο Θεός υποτίθεται πως συγχωρεί και αγαπάει όλα τα παιδιά του.

Πότε θα μας κάνεις εγγονάκια;
Όταν καταφέρω να αναπαράγομαι σαν αμοιβάδα.

Φλερτ τι είναι
Σου την πέφτει ή κάνει φιλική κουβέντα; Θέλει να πάτε σπίτι μαζί, ή θέλει να μην σε ξαναδεί; Τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί βγήκες απ’ το σπίτι σου;

Σεξ τι είναι
Λένε ότι το σεξ είναι σαν το ποδήλατο, αλλά ξέρεις κάτι; Αν έχεις να κάνεις ποδήλατο δεκαπέντε χρόνια, θα φας τα μούτρα σου.

Ο Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να πεθάνει
Επειδή είναι μια καπιταλιστική, αισχρή γιορτή, αλλά κυρίως επειδή έχεις τα νεύρα σου που όλοι τριγύρω σου ζουζουνίζουν, κι εσύ ετοιμάζεσαι να φας ξαναζεσταμένο κινέζικο από χθες.

Είμαι πιο πλούσιος από ‘σένα
Επειδή, στο τέλος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα λεφτά που οι φίλοι σου ξοδεύουν σε δωράκια, προφυλακτικά, εξόδους, ποτά και κάθε τι άλλο που κάνουν τα ζευγάρια, εσύ τα βάζεις στον κουμπαρά σου για να κάνεις ταξίδια. Μόνος σου. Ή για να παραγγείλεις και σήμερα κινέζικο.

*Η Γιάννα και ο Αλέξης δεν είναι αληθινά πρόσωπα, αλλά φτιαχτά εξιλαστήρια θύματα. Αν σε λένε Γιάννα ή Αλέξη, δεν αναφερόμαστε σε ‘σένα, εκτός κι αν είσαι απαίσιος άνθρωπος, άρα δεν σε θέλουμε στην ζωή μας.

via