Γιάννενα | Δεν υπάρχει κανένα θετικό κρούσμα Κορωνοϊού στα Γιάννινα

0
1175

Δεν έχει επιβεβαιωθεί κανένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού στα Γιάννινα. Ούτε φυσικά εκκενώνονται κλινικές, ούτε λαμβάνονται έκτακτα μέτρα προστασίας. Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση από πληροφορίες που διαδόθηκαν, σε έναν χρόνο που από μόνος του είναι αρκετός για να προκαλέσει πανικό. Η απάντηση δόθηκε επίσημα με ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου το οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει ούτε ύποπτο ούτε επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 στο Νοσοκομείο μας», σημειώνεται.Ύποπτο κρούσμα δεν υπάρχει ούτε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Σίγουρα τέτοιες ώρες απαιτείται μεγάλη ψυχραιμία και κυρίως σοβαρότητα σε ότι γράφεται και διαδίδεται.

Και οι πενήντα εκδρομείς είναι καλά στην υγεία τους. Φυσικά το πρόγραμμά τους αναπροσαρμόστηκε καθώς μετά τα θετικά κρούσματα που εκδηλώθηκαν στο Ισραήλ χρειάστηκε η λήψη μέτρων.

Το γκρουπ αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου από το Ισραήλ και φτάνοντας στα Γιάννινα θα… υποστούν όλοι τον κατ’ οίκον περιορισμό ενώ θα υπάρχει καθημερινός έλεγχος από την Διεύθυνση Υγείας για την κατάσταση της υγείας τους.

Η Ήπειρος και τα Γιάννινα έχουν τις δομές υγείας που μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολα περιστατικά. Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Με επιτυχία.

Ας διατηρήσουμε λοιπόν την ψυχραιμία μας ώστε να μην δημιουργείται πανικός, όταν μάλιστα δεν υπάρχει λόγος και αιτία.