ΤΟ ΝΕΟ TRAILER ΤΟΥ ‘SEX EDUCATION’ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΖΟΝ!

0
29

Πιάστε τα χαρτομάντηλα για να τελειώσουμε μαζί» είναι το αμφίσημο μήνυμα της τελευταίας σεζόν του ‘Sex Education‘ και μόλις κατανοήσαμε τη μία από τις σημασίες του.

Την πονηρή πλευρά της φράσης την πιάσαμε αμέσως, διότι αυτοί είμαστε. Την άλλη ωστόσο, την καταλάβαμε τώρα που βγήκε το νέο τρέιλερ. Θα χύσουμε… δάκρυα συγκίνησης!

Οι μαθητές του Moordale School επιστρέφουν για τελευταία φορά στο Netflix, για να γράψουν τον επίλογο της σειράς, που απ’ ό,τι φαίνεται στο τρέιλερ θα συνεχίσει να έχει πολύ έντονο το σεξουαλικό στοιχείο, αλλά θα δώσει και πολλές στιγμές συγκίνησης. Τις οποίες έδινε ούτως ή άλλως σαν σειρά το ‘Sex Education’, αλλά φανταστείτε σε τι βαθμό θα το κάνει τώρα που φτάνει στο τέλος της.

Πιο μεγάλοι και ώριμοι, οι συμμαθητές που μετακομίζουν από το Moordale School σε ένα νέο σχολείο με νέα πρόσωπα, καλούνται να προσαρμοστούν στην καινούρια πραγματικότητα κουβαλώντας τους ίδιους προβληματισμούς. Η καθημερινότητά τους διαταράσσεται από διάφορες αλλαγές, και ειδικά του Otis, που αποκτάει ένα αδερφάκι και η Maeve φεύγει για να κυνηγήσει τα όνειρά της στο Πανεπιστήμιο Wallace.

Όπως φαίνεται επίσης στο τρέιλερ, οι δυο τους θα προσπαθήσουν να κάνουν σχέση εξ αποστάσεως, αλλά δε θα είναι εύκολο. Ήδη βλέπουμε τα πρώτα εμπόδια (aka νέα πρόσωπα να εισβάλουν στο χώρο τους) και πολύ φοβόμαστε ότι ίσως οι Otis-Maeve να μην είναι endgame.

Στα καλά νέα, η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn, έχει πετάξει υπονοούμενα πως ίσως το σύμπαν του Sex Ed συνεχιστεί με μια spinoff σειρά. Αν σκεφτείς ότι αυτό είναι το νέο trend στον κόσμο των παραγωγών, τότε ναι, πολύ πιθανό. Οι σειρές πλέον αποκτούν λίγες σεζόν με εξίσου λίγα επεισόδια, αλλά βρίσκουν τον τρόπο να διαρκούν μέσα από άλλους τρόπους.

Ίσως σε αυτή τη spinoff σειρά ξαναδούμε ονόματα που αποχώρησαν νωρίτερα από το ‘Sex Education’ και τα οποία δε θα δούμε στην επερχόμενη 4η σεζόν. Οι Tanya Reynolds (Lily), Patricia Alison (Ola), Simone Ashley (Olivia) και Rakhee Thakrar (καθηγήτρια Emily Sands) είναι οι απώλειες που μας πόνεσαν περισσότερο και που ευχόμαστε σε ένα άλλο σύμπαν να ξαναδούμε.

Όπως και να ‘χει, στις 21 Σεπτεμβρίου λέμε αντίο σε μία σειρά που μας δίδαξε πολλά. Θα μας λείψουν τα μαθήματά της για τα οποία δεν τόλμησε κανείς άλλος να μας μιλήσει!

Πηγή: neopolis.gr