Συνεχίζεται η κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με τη Μαίρη Συνατσάκη: «Μιλά για τις πλαστικές μου, σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα»

0
99

Η παρουσιάστρια του Star ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με απόσπασμα του «Spata Live», όπου σχολίαζαν την εμφάνισή της

Συνέχεια στην κόντρα της με τη Μαίρη Συνατσάκη έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη το βράδυ της Τρίτης (28/11). Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Star ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με απόσπασμα του «Spata Live», όπου η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής σχολίαζαν την εμφάνισή της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έγραψε χαρακτηριστικά: « Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά… Γελάω με τις πλαστικές όχι, με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα».

 

 

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν σε δηλώσεις της η Ζήνα Κουτσελίνη είπε για τη Μαίρη Συνατσάκη: «Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου. Μαζί τότε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Τώρα τα χρόνια πέρασαν, όλα ξεχνιούνται. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους.

Οπότε η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί. Αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά κάποια χρόνια πίσω.

Λοιπόν μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει. Εγώ δεν κακιώνω σε κανέναν, αλλά επειδή με ρωτήσατε, της υπενθύμισα κάτι που συνέβη στη δική μας κοινή πορεία. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και πρώτη εγώ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορώ να δείχνω με το δάχτυλο μου τους άλλους και να ξεχνάω τα δικά μου.

Από τη διευθυντική μου θέση ενδεχομένως να επέλεγα τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση γιατί κάποιος την “πνίγει”. Και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία να την “πνίξω” κι εγώ. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και πάλι νομίζω πως δεν έχω κάτι να κάνω. Νομίζω ότι στα χρόνια αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση από τη στιγμή που βρήκε έναν άστοχο τίτλο, ότι θα πάει… αίμα την κόρη μου».

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη μιλώντας στη Φαίη Φώτου και την εκπομπή «Το Πρωινό» ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έβρισε το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια “τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί.

Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση, έπρεπε να είμαστε όλοι “κάπως” για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δε βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη.

Επίσης το “I rest my case” είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο “η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα”. Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο.

Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό 9 χρόνια μετά, να υπάρχει ο τίτλος για μένα “Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου”, ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία, χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο» ήταν η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη.

Πηγή: news.gr