Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 29/3

314

Κριός

Τώρα, Κριέ, που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης η οποία είναι στο ζώδιό σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία!

 

Ταύρος

Φρόντισε σήμερα να αλλάξεις τακτική, να κινηθείς πιο διακριτικά και με λιγότερη ένταση, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Διαφορετικά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε παρεξηγήσουν. Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πως θα γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

 

Δίδυμος

Η δημιουργικότητά σου θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και θα έχεις ιδέες για την επίλυση όλων αυτών, που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Μπορείς να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, και η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα κάνει το ταίρι σου να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Καρκίνος

Το ιδανικό είναι υποκειμενική έννοια και διαφέρει στον καθένα. Το μέτρο και η ισορροπία είναι το αυτά που πρέπει να βρεις. Κινήσου έξυπνα, για να πετύχεις τους στόχους σου. Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε πάντως σήμερα να λύσεις θέματα, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις.

 

Λέων

Το αίσθημα ευτυχίας και ολοκλήρωσης που αισθάνεσαι, Λέων, το κέρδισες με πολύ κόπο και προσπάθεια. Τώρα, μένει να απολαύσεις το αποτέλεσμα των κόπων σου. Στη σχέση σου, Λέων, μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε να περάσεις καλά κι εσύ, ηρεμώντας λίγο.

 

Παρθένος

Απογοητεύεσαι όταν βλέπεις γύρω σου, ότι οι αξίες τις οποίες διδάχτηκες, δεν τηρούνται σχεδόν από κανέναν. Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς. Η σχέση σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Σε κάθε δυσκολία που συναντάς, Ζυγέ, βλέπεις μια πρόκληση για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, αποκτώντας τις δικές σου πεποιθήσεις και επιθυμίες, που θα είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σου. Απόφυγε να έχεις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί. Σε βεβαιώνω, ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

 

Σκορπιός

Άλλαξε όσο είναι καιρός στάση και τρόπο ζωής, πριν παγιδευτείς στη συνήθεια. Η διάθεσή σου σήμερα , Σκορπιέ μου, δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν κι έχουν να κάνουν με την πορεία της σχέσης σας.

 

Τοξότης

Η μέρα είναι ιδανική για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και να κινηθείς οργανωμένα για να το κάνεις πραγματικότητα. Η διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση και το ταίρι σου, και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις αξέχαστα!

 

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα αναλώνεσαι σε πράγματα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να αγνοήσεις ουσιώδη γεγονότα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο, ότι έτσι η κατάσταση θα διορθωθεί.

 

Υδροχόος

Νιώθεις υπέροχα, όταν κάνεις τους άλλους να χαμογελούν και μοιράζεσαι πράγματα μαζί τους. Σήμερα, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, Υδροχόε, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι σε πειράζει στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Κάθε σου πράξη έχει περάσει, πριν εκτελεστεί, από το κόσκινο της διαβόητης λογικής σου. Από σήμερα, ξεκίνα να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά! Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, Ιχθύ μου, οπότε κι εσύ ισορρόπησε τις καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

 

Πηγή