Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 28/3

0
1275

Κριός

Σήμερα το γέλιο, η χαρά, τα αστεία και οι ατελείωτες συζητήσεις επί παντός επιστητού, θα γεμίσουν το χρόνο σου! Η σχέση σου δεν είναι άσχημη, Κριέ, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις, διώχνοντας τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.

 

Ταύρος

Σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις γενικά μια δυσκολία στο να εκφραστείς, πράγμα που ίσως σε κάνει να αποφεύγεις τις παρέες και τη συμμετοχή σε συζητήσεις. Σήμερα, Ταύρε μου, θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα το ζώδιο σου είναι από τα τυχερά της ημέρας και σίγουρα έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να μπορέσεις να βάλεις κάποιες υποθέσεις σου σε μία τάξη. Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα θα είναι πολύ καλό.

 

Καρκίνος

Στη σχέση σου, Καρκίνε, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι η θέση των άστρων δίνει τις θετικότερες επιρροές της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία on line.

 

Λέων

Κάνεις ό,τι χρειάζεται, Λέων μου, για να εντυπωσιάζεις με την εμφάνισή σου, ντύνεσαι πάντα άψογα και ακολουθείς πιστά την μόδα.  Σήμερα, Λέων, η καλή διάθεση που θα έχεις, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους!

 

Παρθένος

Έχεις μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, Παρθένε μου, που κάνει το δρόμο για την προσέγγισή σου δύσβατο για τους άλλους Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σε βεβαιώνω ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Προσπάθησε να τα βελτιώσεις κι άλλο, αφού έχεις διάθεση για δουλειά, ενώ προσεγγίζεις με άνεση και αυτοπεποίθηση τους ανθρώπους ακόμα κι από απόσταση. Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, διότι προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.

 

Σκορπιός

Μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, καθώς το ευμετάβλητο της ψυχικής σου διάθεσης μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος στις υποθέσεις, που θέλεις να τελειώνεις. Στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου, λοιπόν, μήπως τα πολλά που κάνεις σε άλλες δραστηριότητες, σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

 

Τοξότης

Στη σχέση σου, Τοξότη, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, σε βεβαιώνω, ότι τώρα που η θέση των άστρων είναι κατάλληλη και σε ευνοεί, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις!

 

Αιγόκερως

Όλη σου τη ζωή, Αιγόκερέ μου, ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που να μην ταιριάζει με τη μέχρι τώρα πορεία σου.  Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου, Αιγόκερέ μου, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου.

 

Υδροχόος

Έχεις στόχο στη ζωή σου την ευχαρίστηση του σώματος και του πνεύματός σου, και φυσικά, το να απολαμβάνεις αυτό που επιθυμείς είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Η σχέση σου, Υδροχόε μου, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει κι έχουν περάσει.

 

Ιχθύς

Η σχέση σου, Ιχθύ, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει αρκετά!