Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 24/4

429

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα μπαίνει στο δικό ζώδιο σου ο Ερμής κι από τώρα κιόλας ανοίγονται πολλοί επικοινωνιακοί δρόμοι μπροστά σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει φλερτ, ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα ή τηλεφωνήματα , γοητευτικές συναντήσεις και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε μέσα από ήρεμη κι εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα στη σχέση σας! Επιδίωξε την λοιπόν, κάνοντας εσύ το πρώτο βήμα!

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, που ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Κριό, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στον ίδιο σου τον εαυτό, να τον ακούσεις και να τον κακομάθεις, ώστε επιτέλους να βρεις τη γαλήνη και την ηρεμία! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται και μετά από μία εξομολόγησή του αναθεωρείς κάποια πράγματα και καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε κρυφές και παράνομες ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις, μυστικά και ψέματα! Μη ρισκάρεις πολύ, γιατί οι αποκαλύψεις ενδεχομένως να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό, ετοιμάσου για πολλές θετικές αλλαγές, ανανέωση, νέες εμπειρίες και φυσικά αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα κι επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου κι ανανεώνετε με ποικίλους τρόπους τη σχέση σας!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα η είσοδος του Ερμή στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την πραγματική σου αξία. Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που τώρα δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μία σαφώς εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου και τη σχέση σου! Μπορείς επιτέλους, να μιλήσεις και να συζητήσεις ήρεμα κι ώριμα με τον σύντροφό σου και να βρείτε μόνιμες λύσεις, σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει επιτέλους βήμα για να ανοίξεις ορίζοντες επικοινωνιακούς κι όχι μόνο, να ταξιδέψεις και γενικά να ανανεώσεις με αισιοδοξία και χαρά τη ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις στο έπακρο φλερτ, κατακτήσεις και συνεχή ερωτική επικοινωνία ή συναντήσεις! Μάλιστα, μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα να προτείνεις ένα ταξίδι, μία έξοδο ή μία εκδρομή στον σύντροφο! Είναι σίγουρο πως η σχέση σας θα ανανεωθεί απόλυτα με τον τρόπο αυτόν!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσεις σε βάθος τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «όχι» σε εκρήξεις ζήλιας και καχυποψίας προς τον σύντροφο, και θα διαπιστώσεις πως μπορείς να τον πείσεις, μέσα από συζήτηση, να εκπληρώσει μία σου βαθιά επιθυμία! Γενικά, αν συγκρατηθείς, η ημέρα θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα κι αισθησιασμό στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις την απόλυτη ευκαιρία να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το σαγηνεύσεις σε χρόνο ντε-τε!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ερμή να περνάει απέναντί σου, στο ζώδιο του Κριού, στρέφεις ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου στον ευαίσθητο για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σήμερα την ευκαιρία η επικοινωνία με τον σύντροφο να βελτιωθεί, κι αν μάλιστα είσαι αρκετά τυχερός, να δεχτείς μία δελεαστική πρόταση από το ταίρι σου, που θα καλυτερεύσει την ποιότητα της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον ή ένα μήνυμα από το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το πέρασμα του Ερμή στον Κριό θα φέρει σαφώς αυξημένες κι ίσως πιο πιεστικές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, αλλά ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να τις διευθετήσεις όλες. Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από τον περιβάλλον της εργασίας σου σε φλερτάρει κι εσύ ανταποδίδεις! Φρόντισε όλο αυτό να εξελιχθεί διακριτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, δε χρειάζεται να επιμένεις σε λεπτομέρειες και να γκρινιάζεις συνεχώς για αυτές! Δημιουργείς προστριβές και ψυχρότητα, χωρίς λόγο, με τον σύντροφο!

Τοξότης
Ετοιμάσου, φίλε Τοξότη! Σήμερα, με την είσοδο του Ερμή στον φιλικό Κριό, ξεκινά μία απόλυτα διασκεδαστική και δραστήρια περίοδος! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις σήμερα όλο το ερωτικό ενδιαφέρον που καιρό τώρα επιδίωκες! Φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και καλοπέραση που σχετίζεται με έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφό σου! Πάθος, ρομαντισμός, συναίσθημα και τρυφερές εκπλήξεις από το ταίρι σου είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής σήμερα περνά στο Ζώδιο του Κριού και θα επικεντρώσει σίγουρα το ενδιαφέρον σου σε εμπειρίες, αναμνήσεις, σκέψεις του παρελθόντος, νοσταλγίες, αλλά και κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν από παλιά και πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει περίπτωση ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν να επιδιώξει ερωτική επαναπροσέγγιση! Αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, μπορείς να επιδιώξεις μέχρι και επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεπεράσεις και να λύσεις παλαιά προβλήματα της σχέσης σου, με μια ήρεμη και συναισθηματική συζήτηση με τον σύντροφο!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, φόρτισε κινητό! Ο Ερμής και το σημερινό του πέρασμα στον Κριό φέρνει πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα, χαρμόσυνα νέα κι ειδήσεις, ευχάριστες επαφές και συναρπαστικές συναντήσεις ή νέες γνωριμίες! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλά ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις! Επίσης, μέσα από μετακινήσεις κι εξόδους, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες! Η ημέρα είναι γεμάτη φλερτ και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου βελτιώνεται και βρίσκετε μαζί λύσεις, για τυχόν προβλήματα της σχέσης σας!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και γενικά στην ανάγκη σου για τη σταθεροποίηση της ζωής σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου! Απολαμβάνεις στιγμές πάθους κι αισθησιασμού με τον σύντροφο κι έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά αλλά κι ουσιαστικά, νιώθοντας σίγουροι ο ένας για τον άλλο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει θα κάνει σήμερα ένα διακριτικό βήμα προσέγγισής σου!