Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 15/3

664

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σαφώς τονισμένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και διάθεση για να κάνεις νέα ξεκινήματα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις πραγματικά την ανάγκη την αποδοχή των γύρων σου και να επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές. Είσαι ιδιαίτερα δραστήριος και σαφώς γοητευτικός, χαρακτηριστικά που σίγουρα σήμερα θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή στην εξισορρόπηση των δικών σου επιθυμιών κι αναγκών με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα ετοιμάσου να ασχοληθείς με πιο σοβαρά κι ουσιαστικά πράγματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες αλλά και προβληματικές, τοξικές, καταστάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε σχέση με μία ερωτική ιστορία κρυφή κι ίσως παράνομη! Η διαίσθησή σου είναι αυτή που θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις στον έρωτα, γι’αυτό μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις μαζί με τον σύντροφο, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι έντιμος και πιστός απέναντί του!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η ιδανική ημέρα για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά τις φιλίες σου και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου συναναστροφές! Οι φίλοι σου σήμερα θα δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα οι καλύτεροι βοηθοί στις συναισθηματικές σου εξελίξεις, ιδίως αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι μόνος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα υπάρξει μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε συναρπάσει, αρκεί να αρπάξεις έγκαιρα την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση που χρειαζόσουν τόσο καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα στη σχέση σου έρχεται από έναν πολύ καλό σου φίλο!

Καρκίνος
Το ενδιαφέρον σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και την καλή σου φήμη! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως σου είναι κάπως δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’ αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη και την αφοσίωσή σου στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω εγωισμού ή υπερηφάνειας, γιατί θα του δημιουργήσεις λάθος εντύπωση!

Λέων
Είσαι αποφασισμένος σήμερα, φίλε Λέοντα, να πεις ένα μεγάλο «όχι» στα τετριμμένα της καθημερινότητας κι έχεις διάθεση για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος, μη διστάσεις λεπτό να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά! Η ανταπόκριση είναι πολύ πιθανή τώρα και τα μηνύματα που θα ανταλλάξεις μαζί του, θα σε κάνουν οπωσδήποτε να χαμογελάσεις! Αν θες κάτι τελείως νέο στη ζωή σου, φλέρταρε και γνώρισε κόσμο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν τη σχέση σου με τον σύντροφο!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, μέσω της τάσης σου για ενδοσκόπηση, θα έχεις τώρα τη δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και της ψυχικής σου κατάστασης! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με αρκετούς τρόπους για την ειλικρίνεια και την πίστη του συντρόφου σου κι επιπλέον θα έχετε άπειρες ευκαιρίες αλλά κι όρεξη για καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε την ισχυρή ομολογουμένως γοητεία σου και τον ερωτισμό σου ώστε να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Ζυγός
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι η ιδανική στιγμή να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους είναι έτοιμο να σου εκφράσει τα αισθήματά του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις τη σχέση με τον σύντροφό σου κι έρχεστε πιο κοντά με ποικίλους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή η καθημερινότητά σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα. Πρέπει, λοιπόν, να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα, με πιο συγκεντρωμένο κι εξειδικευμένο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, κατάλληλη ημέρα η σημερινή για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα να καταλάβεις πού ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις, ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου!

Τοξότης
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, φίλε Τοξότη, να αναπτύξεις με ποικίλους τρόπους τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητάς σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη, σχεδόν παιδική, διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις θετικές εξελίξεις και σε διακατέχει ενθουσιασμός και χαρά! Φλερτάρεις και μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να γοητεύσεις πολύ κόσμο, απλά με το πέρασμά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται ρομαντισμός, πάθος αλλά κι εκπλήξεις ή δωράκια από τον σύντροφο! Σήμερα είναι σίγουρα η πιο ευνοϊκή μέρα για να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ήρθε η στιγμή για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων μέχρι τώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς, ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σημαντικό κι ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως απογοητεύεις κάπως τον σύντροφο με την κυκλοθυμία σου κι ίσως την γκρίνια σου! Πρώτα είσαι πολύ τρυφερός κι ύστερα πολύ παραπονιάρης! Αν είσαι ελεύθερος, πες «ναι» σήμερα σε μία προσπάθεια για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα, αν θες την επανένωσή σας και τη μόνιμη επανασύνδεσή σας!

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη αλλά και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές και συζητήσεις αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς μόνο με αυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να σχηματίσεις κάποιες διαφορετικές απόψεις για τη σχέση σου! Θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο, αλλά με την επικοινωνιακή σου ικανότητα θα τον φέρεις με τα νερά σου!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και φυσικά με ό,τι έχει σημαντική αξία στη ζωή σου, είτε υλική είτε συναισθηματική. Αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις σιγουριά κι ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει! Ενδεχομένως αυτό το πρόσωπο να σου δείξει σήμερα έμπρακτα το ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα σου δίνει αρκετές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη του συντρόφου, αλλά και για να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές μαζί του!