Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 13/6

276

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με ευκολία κερδίζεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των άλλων, βάζοντας τοίχους σε όσους προσπάθησαν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα τελευταία. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις κι οι υποψήφιοι σύντροφοί σου θα σε φέρουν σίγουρα σε δίλημμα, αφού δε θα ξέρεις ποιον να επιλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποδείξεις με πράξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητά σου προς τη σχέση σου! Βρες τις κατάλληλες ισορροπίες, για να μπορέσεις να αποφύγεις διαμάχες!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα μετατρέπεις επιθυμίες κι ανάγκες σε δράση κι αποτελεσματικές πράξεις, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία και την ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις τη συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες, με τον σύντροφό σου, και να βρείτε μόνιμες λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, η έντονη διάθεσή σου για ερωτική περιπέτεια κι ανεμελιά, ίσως σε οδηγήσει σε ανέμελο φλερτ, ερωτικό παιχνίδι, μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και μία νέα συναρπαστική γνωριμία!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα παραδόξως, έχεις έντονα την ανάγκη για συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις στιγμές σεξουαλικότητας και πάθους με τον σύντροφο! Μην προκαλείς, λοιπόν, καβγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας, χωρίς να σου δοθεί δικαίωμα από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου κι η παθιασμένη σου προσωπικότητα σε βοηθούν στα ερωτικά σου, φέρνοντας αξιόλογες κι ουσιαστικές κατακτήσεις στα πόδια σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να πλησιάσεις ξανά άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα σε ελκύει περισσότερο η εξωτερική εμφάνιση και το στιλ του άλλου, παρά η προσωπικότητά του! Μην ξεχνάς πως πολύ πιθανόν αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση να φέρει μόνο εφήμερες ερωτικές χαρές, χωρίς μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις κι έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις εγωιστικές αντιδράσεις κι υπερβολικές συμπεριφορές!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις πως είσαι απαραίτητος για τους άλλους! Αν είσαι ελεύθερος, μην κολλάς συνεχώς στις αρνητικές λεπτομέρειες που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί έτσι χάνεις ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν δίνεις σημασία σε σοβαρά κι ουσιαστικά πράγματα, αλλά γκρινιάζεις και παραπονιέσαι για πράγματα μικρά, με αποτέλεσμα να υπάρξει ψυχρότητα ή ακόμα και κόντρα με τον σύντροφό σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα η ημέρα απαιτεί να την απολαύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου θα είναι στα καλύτερά της! Απολαμβάνεις με τον σύντροφό σου επιθυμία, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και πάθος! Έτσι αρπάζετε ευκαιρίες για αλλαγές και βελτίωση της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου τύχη θα φέρει κατακτήσεις, φλερτ κι επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές σου! Ένας μεγάλος έρωτας έρχεται!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα ένα δυνατό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή θα είσαι εσύ το πρόσωπο που πρέπει να βρει λύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε εντάσεις και γκρίνια κι αντ’ αυτού κάνε μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας και να βρείτε λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να στηριχτείς στη δική σου διαίσθηση και να μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων! Εσύ ξέρεις καλύτερα τι θες, δε θα στο πουν οι άλλοι!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου και μπορείς να αναμένεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για ‘σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο ισορροπεί απόλυτα, ιδίως μέσα από συζήτηση! Μπορεί να φαινόταν μέχρι τώρα πως ήταν δύσκολο να σε καταλάβει, κάποιες φορές, όμως σήμερα ξέρεις τον τρόπο να τον πείθεις και να τον επηρεάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις έντονη κοινωνική δραστηριότητα κι έτσι θα σου δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες, κατακτήσεις και φλερτ!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα θα πάρεις αυτό που αξίζεις και σου ανήκει, αφού επιτέλους οι κόποι σου ανταμείβονται! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να λάβεις μηνύματα ενδιαφέροντος από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει! Ωστόσο μην περιμένεις να προχωρήσει εύκολα σε ανοιχτή εξομολόγηση των συναισθημάτων του, τουλάχιστον προς το παρόν. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκτιμήσεις σήμερα το γεγονός πως ο σύντροφός σου προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την αρμονία μεταξύ σας!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, με τη Σελήνη σήμερα απέναντί σου, σε χαρακτηρίζει δυναμισμός, λάμψη και θάρρος αλλά κι έντονη κοινωνικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, πάρε τώρα πρωτοβουλία και πλησίασε, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα να έχεις την ανταπόκριση που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, η έκφραση των συναισθημάτων σου αλλά κι οι δράσεις σου σήμερα, είναι απόλυτα τίμιες κι ειλικρινείς, γεγονός που γοητεύει τον σύντροφό σου και τον κολακεύει!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ενισχυμένη σου διαίσθηση αλλά κι η αυξημένη διορατικότητά σου θα σου δώσουν αρκετές λύσεις που χρειάζεσαι, εδώ και καιρό! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να παρασύρεται από μεγάλα λόγια κι υποσχέσεις, που σε κάνουν να πιστεύεις πως βρήκες το άλλο σου μισό, αλλά τελικά να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, επίσης θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, αφού η καλοπροαίρετη κι υποχωρητική σου συμπεριφορά έδωσαν το δικαίωμα στο ταίρι σου να εκμεταλλευτεί κάποιες καταστάσεις και την καλοσύνη σου!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, πολλοί φίλοι σε πλησιάζουν σήμερα κι έρχεστε σίγουρα πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν με ποικίλους τρόπους την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους! Αν είσαι ελεύθερος, όλα μπορούν σήμερα να αλλάξουν! Μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είχες έντονα συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όμως τώρα κι άλλα άτομα θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου και δε θα ξέρεις τι να επιλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιμένεις μόνο στη δική σου γνώμη κι αρνείσαι κατηγορηματικά την άποψη του συντρόφου σου, προκαλώντας εντάσεις!