Η Κιμ Καρντάσιαν πήγε να διαφημίσει τεκίλα και βρέθηκε στη θάλασσα

0
40

Η προσπάθεια της Κιμ Καρντάσιαν να διαφημίσει την τεκίλα της αδελφής της, Κένταλ Τζένερ, είχε ως αποτέλεσμα μία εντυπωσικαή πτώση στη θάλασσα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν μέσω βίντεο στο Instagram είχε ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε με τζετ σκι καθώς ενώ προσπαθούσε να διαφημίσει μία τεκίλα, έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στη θάλασσα.

Το περιστατικό έγινε σήμερα, με την Κιμ Καρντάσιαν να ανεβάζει το σχετικό βίντεο με εμφανή χιουμοριστική διάθεση, καταφέρνοντας ταυτόχρονα, βέβαια, τον σκοπό της καθώς η εν λόγω τεκίλα, είδε τους followers της να «εκτοξεύονται» μετά το ατύχημα της Αμερικανίδας celebrity.

Στο βίντεο φαίνεται η Κιμ Καρντάσιαν να κάνει wakeboard με ένα τζετ σκι, κρατώντας ένα μπουκάλι τεκίλα «818», μία μάρκα που ανήκει στην αδελφή της Κένταλ Τζένερ.

Ενώ η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται να τα πηγαίνει μία χαρά στην προώθηση της τεκίλας, μία στιγμιαία απροσεξία όταν πήγε να πιει από την τεκίλα, την έκανε να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο νερό.

Η ίδια δεν δίστασε να «τρολάρει» τον εαυτό της, ανεβάζοντας το επίμαχο βίντεο στο Instagram, με τη λεζάντα «Σώστε την 818 πάση θυσία».

Πηγή: lifo.gr