ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟ REVIEW ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ!

0
180

Για λίγο πιστέψαμε ότι βγήκε καινούρια σεζόν «Εφιάλτης στην Κουζίνα»!

ρυφή ευχούλα κάθε φοιτητή που έχει πέσει στην ανάγκη της λέσχης για την κάλυψη της βασικής του ανάγκης (φαγητό duh), είναι να κάνει ένα ντου ο Μποτρίνι και να βάλει τάξη στο ρδελομπου τους. Παραλίγο να πιστέψουμε ότι έγινε όντως, μέχρι που καταλάβαμε ότι αυτό που συνέβη ήταν ακόμα καλύτερο.

Η λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών θα ευχόταν να είχε έρθει ο Έκτορας παρά ο @kasrantas, ύστερα από το πετσόκομμα που τους έκανε. Αυτό ήταν όντως εφιάλτης…

Ευχαριστούμε τον αλγόριθμο του TikTok που έφερε στο fyp μας τον φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Παν. Πατρών, ο οποίος μίλησε στην ψυχούλα κάθε φοιτητή που παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα κάθε φορά που βάζει μια μπουκιά στο στόμα του από τις ελληνικές λέσχες. Με αγάπη πάντα (προς το ψωμάκι που κοντεύει να μας βγάλει δόντι κάθε φορά).

 

Σε ένα δίλεπτο μόλις, ο Χρήστος κατάφερε να περιγράψει τέλεια το πιάτο της ημέρας στη λέσχη του Παν/μίου Πατρών και να δώσει ιδέες στα κανάλια για μια νέα σεζόν «Εφιάλτης στην Κουζίνα» με καινούριο leader. Προτείνουμε και το κόνσεπτ να είναι tour στις πανεπιστημιακές λέσχες όπου υπάρχει χώρος για πολλή διόρθωση. Ή και για λουκέτο, το αφήνουμε στην κρίση του Χρήστου.

Σκεφτήκαμε να ξεχωρίσουμε τις καλύτερες στιγμές του βίντεο, αλλά αποδείχθηκε πιο δύσκολο κι απ’ το να μασήσεις σουβλάκι χοιρινό στη λέσχη. Οπότε σας αφήνουμε να το απολαύσατε όλο, που είναι ένα highlight από μόνο του.

Πηγή: neopolis.gr