Εκτός εαuτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Άντζελα Δημητρίου: «Την έχουμε φανφάρα αuτήν την ιστορία»

0
28

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την τροπή που πήρε η ενδοοικογενειακή διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της και τον γαμπρό της.

Ο γνωστός παρουσιαστής θεωρεί πως ήταν λάθος από την μεριά της λαϊκής τραγουδίστριας να αναφερθεί, στην συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, στον τσακωμό που είχε με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση.

«Όταν η σύγκρουση ανάμεσα σε μάνα ή πατέρα και γιο ή κόρη τεκταίνεται, δεν είναι θέμα κεντρικό μίας συνέντευξης… Υπάρχει περίπτωση ένας γονιός να σκεφτεί ότι θα βγάλει στα περίπτερα και στα μανταλάκια τη σχέση του με το παιδί; Μωρέ και δικαστήριο αν πάει, θα πάει σιωπηλά. Την έχουμε φανφάρα αυτήν την ιστορία, κεντρικό εξώφυλλο ενός περιοδικού και κεντρικό θέμα των εκπομπών. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Όλοι ανέξοδα και αναίτια -σε παρένθεση γιατί υπάρχει πίκρα- ασχολούμαστε με αυτήν την ιστορία, με το μαγαζί, την κόρη, τον γαμπρό και με την Άντζελα» είπε με έντονο ύφος μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Θα τσακωθώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο; Το έκανες ποτέ εσύ Νάσο με τα παιδιά σου; Εσύ Γρηγόρη; Ο μέσος τηλεθεατής με τα παιδιά του μέσα από τη σύγκρουση κάποιων συμφερόντων να το βγάλει βούκινο; Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω, να προετοιμάσω το μαγαζί μου και να δώσω τόπο στην οργή ή τροφή σε δικηγόρους να το λύσουν μεταξύ τους; Δεν λέω γιατί το κάνουμε εμείς, αλλά γιατί το κάνει η Άντζελα και τι κάνει η κόρη της. Λέω καλά κάνουν οι εκπομπές και το παρουσιάζουν, αλλά η Άντζελα και η κόρη της δεν κάνουν καλά» εξήγησε στην συνέχεια.

Πηγή: tilestwra.com